|
![]() |
#1 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
E6750 na Badaxe2Kr
Evo jedno pitanje.Na intelovoj stranici prije par dana stavili su za ovu ploču da podržava 1333Mhz Bus(Nove procesore).I sada su to maknuli.Uskoro ću dobiti na poklon procesor E6750 i želio bih ga staviti na moju ploču.Dali on može ići na bBx2?Revizija moje ploče je 506 zadnji bios koji sam stavio 2777.Tržio sam na netu i nisam našao baš konkretno ništa osim u nekim web dućanima piše da podržavaju 1333Mhz.Hvala
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moze ici na bad axe2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Hmmm, i meni po papiru ide jedno s drugim ali nismo uspjeli tu kombinaciju upogoniti. Proc sa 1066 bus-om radi bez greske na toj istoj ploci, 1333 nece.Naravno da smo probali sa najnovijim BIOS-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Arroyo settler
|
Uh.Znači ništa.A zaboravio sam reći da je i u kombinaciji i E6600 koji je slabiji(na toms hardware) od E6750 nekih 10 frejmova.Taj E6600 mi se čini totalno ok.
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Kod Intel ploca je to uvijek bilo li-la. Treba jako paziti na revizije, naizgled identicne ploce mogu biti totalno razlicite sto se tice podrske za neke procesore.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
E6600 ti je u najmanju ruku toliko sporiji da ćeš teško na sintetici vidjeti, a kamoli u realnom korištenju. Jedino što E6750 ima je veći OC potencijal koji možeš imati ako naletiš na dobar G0 stepping. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
omg taj intel me onak iznenadjuje... ajde da je asusova ploca ili neka druga al intelova pa neradi sa njihovim procem omg....
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
intel je uvijek takav. žele odmah progurati nasljednicu s X38 čipsetom, Bonetrail. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Arroyo settler
|
Čim su stavili podršku odmah su je maknuli zbog ovih novih ploča trebaju ih prodati. Nakon nekog vremena će početi izlaziti novi biosi za te nove proceve do tada ću se načekati.(Nadam se a Nada je k.... ![]()
![]() |
#12 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
![]() |
#13 |
Arroyo settler
|
|