Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.09.2007., 21:38   #1
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Dvojba - Samsung 206bw vs.Samsung 2032w

Bok,

Dakle imam dvojbu izmedju navedena dva monitora.

Znam da obadva monitora raspolazu TN matricom i da bi trebali biti "tu negdje"po kvaliteti prikaza slike. Takodjer zanima me dali samsung 2032w ima mogucnost vertikalnog podesavanja (gore-dolje)posto prvi to nema.

Pa me zanima koji mi mozete preporucit(ipak se ne zelim "zaletit" u kupnju stvari od par kilo kuna)

P.S. Danas sam bio u HG-spotu, te izlozeni monitori su "egzoticnih"marki pa me zanima gdje mogu pogledati doticne monitore da ne lutam po zg ducanima?

Hvala
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2007., 21:50   #2
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
inače ima u ve-milu ali neznam kak sad stvari stoje zbog preuređenja
marq20 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.09.2007., 22:49   #3
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fatal Error Pregled postova
P.S. Danas sam bio u HG-spotu, te izlozeni monitori su "egzoticnih"marki pa me zanima gdje mogu pogledati doticne monitore da ne lutam po zg ducanima?
U Metro-u su redovito izloženi svi modeli Samsungovih monitora koje drže, te su i upaljeni, pa moš vidjet na što to sve liči, a možeš i prčkat po njima, okretat ih, dizat, spuštat, itd. Sam nemoj niš strgat, jer je onda sigurno tvoj.
Najbolje ti je prvo nazvat pa pitat dal imaju te modele koje tražiš.

Artistar je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2007., 22:58   #4
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Fatal Error Pregled postova
Bok,

Dakle imam dvojbu izmedju navedena dva monitora.

Znam da obadva monitora raspolazu TN matricom i da bi trebali biti "tu negdje"po kvaliteti prikaza slike. Takodjer zanima me dali samsung 2032w ima mogucnost vertikalnog podesavanja (gore-dolje)posto prvi to nema.

Pa me zanima koji mi mozete preporucit(ipak se ne zelim "zaletit" u kupnju stvari od par kilo kuna)

Hvala
na jednom francuskom forumu netko je usporedio 2232bw i 226bw, sto bi bili 22" verzije gore navedenih monitora....tamo se vidjelo da novi 2232bw ima bolju sliku od 226bw i za razlku od 226bw svi dolaze sa samsungovim panelom.....isto vrijedi i za 2032bw....bolji je od 206bw i dolazi iskljucivo sa samsungovim panelom....kolko sam skuzio isto nema pomicanja u visinu...razlika u cijeni je nekih 100kn....ako mene pitas ja bi ustedio jos soma kuna i kupio posteni monitor....sve drugo je bacanje love...nismo niti posteni CRT mogli kupiti ispod 4 soma kuna...
gnomisa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno