|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Mučio sam se dva dana s dlinktrash DIR-100 modelom routera. Kako ih nije sram izbaciti taj poluproizvod na tržište. Kompić mi radi god i pol u T-comu i ni on nije mogao ubaciti to smeće da radi u kombinaciji pppoe i sa Dlinktrash DSL380t modemom u bridge modu. Katastrofa ,ista firma , neupotrebljivo i nekompatilno. Tada sam bio primoran kupiti novi ASUS RX3041 , koji se pokazao kao vrhunska stvarčica. Ukupno mi je trebalo oko cca 2 min da ga postartam i sve radi savršeno. Sučelje osim što je funkcionalno , lijepo izgleda i pregledno je. Što se tiće cijene čak je Asus oko 100 kn jeftiniji. Što mi nema smisla , ali je dobro za nas potrošače. PRIMJENA: nakon sadističkog mučenja sa t-com-ovom kazdom u routing modu ,proizvodom koji je sve drugo ,a nije samo ono što treba biti , dobar je deal pribaviti ASUS RX3041 . Ako financije ne dopuštaju egzibiciju kupnje routera s modemom za cca 500-600 kn kupite ASUSA i ubacite KAZDU u bridge mod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
hmmm neznam sto si htio postići sa ovim postom, al ima nas par na forumu (uključujući mene) koji imamo D-Link DIR-100 i radi nam savršeno... konkretno ja ga imam u kombinaciji sa Kasdom i trebalo mi je cca. 2 minute da ga osposobim, isto kao ti sa ovim ASUS-om... mozda ti se pogodio neki faultani model D-Linka, al ja bi prije reko da je Kasda nes srala, jer je obicno ona uzrok svih frustracija u mreži kojoj je i ona sastavni dio...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|