|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
BENQ FP222WH , 22'' - mišljenje
Da puno ne dužim sa objašnjenjima... Želim mišljenje o navedenom monitoru ? (ili je pak isplativije kupiti Samsung 206BW) Hvala unaprijed. @hitno je iz razloga što bi išao kupiti monitor ovih dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da i mene zanima taj monitor,a i moze misljenje o Philips 220WS8FB, 22" LCD, widescreen, 1000:1, 5ms, VGA, DVI-D imaju ga u Vemilu? Cijene su im iste.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
i ja bih trebao kupit dans/sutra,vjerojatno cu ic na 206bw(dell 2007wtp je bio u prvom planu ali nestalo je financija ![]() Sve u svemu, i ja sam htio na ovaj nacin "kupit monitor"no ovdje mozes samo filtrirat izbor, prava odluka dolazi na licu mjesta ilitiga u ducanu. @kalixius:20 vs 22 pogledaj malo, naci ces tonu slicnih tema. Ovisi ti o namjeni;posto imaju istu radnu povrsinu a jedina razlika je u vecem dot-pitchu kod 22" sam procijeni da li ti pase ili ne...U ducanu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Samo neka netko odgovori tko je imao priliku probati navedeni Benq monitor. @a vas kaj zanima isti monitor nemojte da dođem ovih dana u Hgspot pa da vidim kako više nema niti jednoga. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|