Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.01.2004., 14:14   #811
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ufff...kristuš...meni nije nikak jasno kak se ti to u centru tak slabo hraniš???
Sve sam si nekaj gruntal kak je to prije bilo, ja sam znal za DORUČAK otići u expres restoran, naručiti pomfri, par jaja "na oči",nekakav šnicl ili još bolje par pečenih kranjskih ...a bilo je uvijek i hladne žuje
Od takve papice bogme ne ogladniš tak brzo.
Istinabog-lajna je i onda bila idem-ak-baš-moram , ali se je zato u expresu jelo bogovski...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2004., 20:43   #812
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Jelc moj Express su pruredili, nema vise jajca, Pommesfrittesa isto cesto nema, znam ja tu taktiku dojdes oko 9 zemis nipleskavicu ili narafni , jajceko, pomfrit kaj je u biti ulje s krupirom, senfa ( dok je jos bil iz kante), majoneza i udri!
Kolesterol party!!

Sad je to drukcije pomrit je suh, pljeskavic nema, imaju pilece filete al njih nema ujutro a navecer su nestali!

Zuje nema! Ja sam 97 upisal fax a bil sam u Sc jos 94 s bonovima od frendovog buraza!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2004., 22:28   #813
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by Isus
Ma koji Dalamtino, fino Kalimero ( ah kak volim one fore deset kupona pizza = za badava), a svi vu firmi ih ostavljaju na kutijama onda dojdem ja na posel i fino si poberem kojih 3-6 komada, tu i tam narucim jednu dima i skupim svojih 10 kupončića a onda se jede ili Slavonska ( Kulen, Ajvar ;Ljuti feferoni, sir, šunka, paradajz) ili Hungare ( Sir šunka, špek, jaje, paradajz, feferoni) ili pak Kalimero Sir, šunka, špek, vratina, kulen, kobasic ( vu komadu se dobije), feferoni

Je da celu noć piješ vode i da peče i posle al kaj čovek ne pretrpi za dobro žderilo!
da, ali za gorenavedenu piceriju koju više nećemo reklamirat dok ne daju pare (ili free pizze) smo u firmi uzeli ona 2 seta kupona.... kao... 17kn je velka pizza za van s dostavom, a još imamo hrpetinu 50% kupona za kliopat tamo. ne sjećam se kad nam je frajer to prodo (100kn svaki set), ali potrošili smo tek pola, dakle imamo još brrrrrdo.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2004., 23:05   #814
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Efo ja sam danas opet bogatiji za 2 kupona, a sutra opet delam!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Staro 27.01.2004., 23:27   #815
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Jelc moj Express su pruredili, nema vise jajca, Pommesfrittesa isto cesto nema, znam ja tu taktiku dojdes oko 9 zemis nipleskavicu ili narafni , jajceko, pomfrit kaj je u biti ulje s krupirom, senfa ( dok je jos bil iz kante), majoneza i udri!
Kolesterol party!!

Sad je to drukcije pomrit je suh, pljeskavic nema, imaju pilece filete al njih nema ujutro a navecer su nestali!

Zuje nema! Ja sam 97 upisal fax a bil sam u Sc jos 94 s bonovima od frendovog buraza!
Jebeš ti takav život
Nema fine papice, a bogme sam ostao šokiran kaj nema ni Žuje više...pa kaj si oni misle...

Ma prije si mogao doći u normalno vrijeme i fino jesti,zalit pivčugom, i još ti je ostalo bonova da se u Lapu kvalitetno usvinjiš
Skoro da ti novci nisu ni trebali, ako si imao bonove mogao si konstantno biti dobro hranjen, napojen i urokan ko zadnja svinja..
Staro 28.01.2004., 21:16   #816
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Ni Lap vise ne dela!:mad: Jabuka je postala uzas!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 04.02.2004., 00:44   #817
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Napokon sam se užderal!
Frend od stare je dopelal domače Zagorske Krvavic, fine debele, saftne, tak sam se užderal nemrem vam opisat tek sad morem dihati, a uz krvavic dinstano kiselo zelje a sve dobro zaliveno žujom!!

Za prste polizat
OĆU JOŠ!!!!

FOOOD!!! :clap:
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 04.02.2004., 01:07   #818
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
Napokon sam se užderal!
Frend od stare je dopelal domače Zagorske Krvavic, fine debele, saftne, tak sam se užderal nemrem vam opisat tek sad morem dihati, a uz krvavic dinstano kiselo zelje a sve dobro zaliveno žujom!!

Za prste polizat
OĆU JOŠ!!!!

FOOOD!!! :clap:
joj a sto je dobro ispala kulenova seka ove godine....iiiissuuuuseeeeeee fak fak ,bolesno dobra
a tek kulen kad ugrabim...
ajmo mitzek partijaneru javi seeeee!!!
pa kulen bi mogo jest valjda dok ne povracam jebes mi sve..
Staro 04.02.2004., 09:21   #819
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by K82
joj a sto je dobro ispala kulenova seka ove godine....iiiissuuuuseeeeeee fak fak ,bolesno dobra
a tek kulen kad ugrabim...
ajmo mitzek partijaneru javi seeeee!!!
pa kulen bi mogo jest valjda dok ne povracam jebes mi sve..
gle......grdo vam se pise...ja nakon Novog leta placam posljedice neumjerena jela(citaj:zderanja..) pa ....
zena me izkritizira da ....jel...nemre do mog ...jel ponosa..pa.....

uglavnom teska srca..krenem ja na jelte D I,,J...EEE..T...UUUUUU

uglvnom...sve je dobre. bilo do navecer.......po danu sam se z kavami varal...grickal muslee i sl posije..

dojdem navecer doma....v zelucu 155 Aliena....kad ono...Travaaaa!!!!

a za ostatak ekipe dinstano kiselo zelje i domace(punica zlatooo mojeee!!)pecenice....:confused: :confused: :confused:

vhatafakkojajebdijeta????????????

uglavnom ..laktovi su radili ...... bilo je jakoooooooooo fino ...a trava???hehe ,pliva vu septickoj....

od danas(mozda?) idem na dijetu!!!(narafno ,zavisi kaj bu danas vu loncu...sve si mislim da je buncek-zuljba ..videl sam da se zuljba namace...a buncek sam tak i tak vec daaavnooo nasnjofal vu frickasu!!!!pa si ti misli!!!koja k...a dijeta!!!!!!!)

zivjeleeee ZDERONJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2004., 10:33   #820
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by mitzek
gle......grdo vam se pise...ja nakon Novog leta placam posljedice neumjerena jela(citaj:zderanja..) pa ....
zena me izkritizira da ....jel...nemre do mog ...jel ponosa..pa.....

uglavnom teska srca..krenem ja na jelte D I,,J...EEE..T...UUUUUU
Je, je .... imam slične probleme

Ja još svojeg itekak vidim, samo kaj baba prigovara da sam sexy ko pajcek vu kocu

hebate - 2 puta tjedno AKO

Vidim da je vrag zel šalu i krenul na dijetu. Samo - đabe kad sa ekipom se ide u nedjelju kod Ribiča na zagrebački

Ali neka ... bit će još šanse
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2004., 13:02   #821
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima.
al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu

evo bas sad mama pravi kelj
nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema.
Staro 04.02.2004., 15:27   #822
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking elem....

Citiraj:
Originally posted by K82
ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima.
al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu

evo bas sad mama pravi kelj
nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema.
eeee.ak u vinkofcima i okolici nema one "red slanine pa red sunke,pa tako jeno 5-6 puta...",onda nek sve ide u .........ma znate vec!!!! il su krmci slabo rodili ,suse radi????
jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....
da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!!

ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........

Staro 04.02.2004., 15:55   #823
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Re: elem....

Citiraj:
eeee.ak u vinkofcima i okolici nema one "red slanine pa red sunke,pa tako jeno 5-6 puta...",onda nek sve ide u .........ma znate vec!!!! il su krmci slabo rodili ,suse radi????
jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....
da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!!

ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........

eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap:
Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi ,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je
Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade
treba pitat starog sta on misli

edit
a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat
Staro 04.02.2004., 16:15   #824
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Re: Re: elem....

Citiraj:
Originally posted by K82
eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap:
Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi ,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je
Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade
treba pitat starog sta on misli

edit
a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat
he,poglec...najjbolja stvar.... bil sam u VK prije par metri..i kaj me je najjajajajaj razveselilo je to da i dalje serviraju "domaci"gablec vjutro vu hotelu...ono.,tipa-----jaja umeko,na oko,sir i vrhnje,kobase spek,razni omleti,sunkica (domaca ...po smeku...)

srecom ja sam bil samo navecer kasno ,prenocio ,fino jelte Gablao i prc za Vukovar...nemojte pitat zakaj.....posel mi je jebacki....ujutro sam vu Zabregu ,popoldan vu Osijeku,navecer vu Vinkofcima,drugo jutro Vukovar,popodne Glina i tak ...idu dani.....
kak sem vec na Zderonjama opisal,a to mi je i postapalica"nema tice do prasice"!!! jos uvijek preferiram papicu po sirokoj Slavoniji i Baranji te okolo.... nekak mi je posle ribice pusto i zalosno vu zeluceku...dakako ,volio bih se i na Istrijansku kuzinu ,jelte osvrnut...nija da je bolja od Slavonske ..ali nije ni daleko....domaci teren(Prigorje Zagorje ,Zagorska Sela..) su van konkurencije..jel...domace ,je domace,.....jooj....

mam sem lacen(gladan!),kad se same setim fiiiineee papice!

Staro 04.02.2004., 16:43   #825
Jelc
Super Moderators

Ah-ja idem u subotu-nedjelju gore.
Nosim kilu fileka i kilu smrznute nojetine za "na saft", onak sa žgancima
Nema boljeg od domaćih žganaca, mesine, i safta.
Nisam još probao nojetinu pa bum sad
Ak ne valja-fileki i špek su u rezervi...ili ću lijepo ko zadnji put u Zaprasiću kupiti oko 40-tak deka telećeg vrata i 80-tak deka lopatice od pu-ajceka, meni i punici na saft čisto dosta

Bog mi je bil pamet prosvjetlil-pa sam gore od dvije armature viška napravil staklenik, tak da ima i šalate...joj kaj bu opet bilo rok-rok

Staro 04.02.2004., 21:21   #826
Shteff
Premium
Moj komp

Shteff's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by Paske
Samo - đabe kad sa ekipom se ide u nedjelju kod Ribiča na zagrebački

heba vas patak, pa kaj ste svi iz ovog zapadnog dijela, ja sam iznad Podsuseda - Bizek, btw kaj su kod Ribiča još uvek onakvi polmetarski ?
Shteff je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2004., 21:26   #827
Shteff
Premium
Moj komp

Shteff's Avatar

Re: elem....

Citiraj:
???....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu
izgleda da smo generacija....i ja isto dosta putujem po celoj lijepoj našoj, a kad smo već kod istočnog dijela...najbolji restač u Osijeku na Tvrđi "Slavonska kuća", preferiram jela od ribe, fiš je nenadjebiv:burn:
Staro 04.02.2004., 21:31   #828
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003

Citiraj:
Originally posted by Shteff
preferiram jela od ribe, fiš je nenadjebiv:burn:
Niko ne dela fiš ko ja , tak je hudi da bi mogel celu 500l bačvu vodes piti , bez zajebancije

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2004., 21:35   #829
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Citiraj:
izgleda da smo generacija....i ja isto dosta putujem po celoj lijepoj našoj, a kad smo već kod istočnog dijela...najbolji restač u Osijeku na Tvrđi "Slavonska kuća", preferiram jela od ribe, fiš je nenadjebiv:burn:
ma ja se guštam kad mi je mukte kljopa...BijeloPlavi,Barun ili tak nekak prek puta Pedagoškog faksa,zaprti "kod Javora" ufff,kaj je tam bil fiš....3 jezika je govoril i 5 mucal¨¨¨¨¨¨

btw,ja sam devetstošezdesetpeto....stara raga.muž i tatek...fali se moja žena da ima 2 dece i maloljetnog muža!!!!

Staro 04.02.2004., 21:41   #830
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Re: Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
heba vas patak, pa kaj ste svi iz ovog zapadnog dijela, ja sam iznad Podsuseda - Bizek, btw kaj su kod Ribiča još uvek onakvi polmetarski ?
jesu....al u "2 potoka "vu Pluski ,blizu Kupljenovoga je još dužiiiiii

ak ne vjerujete,ja se dam kladit........na sigurno...he-he ..čak i mesožder 5 dan/AMD/ je ostal bez SAPE!!!!!!

ak je neko za provjerit, ja se nudim ko degustator!!!!:burn:

a i ne teraju te prije zadnjeg zalogaja kak vu Ribiču,to mi se zadnja 2 x fest zamerilo!!! a baš nis neki picajzlin!!!daj jest i pit..i dobro je!!!

Staro 04.02.2004., 22:14   #831
Shteff
Premium
Moj komp

Shteff's Avatar

Re: Re: Re: elem....

Citiraj:

btw,ja sam devetstošezdesetpeto....stara raga.muž i tatek...fali se moja žena da ima 2 dece i maloljetnog muža!!!!
jebote generacija smo (07.05. 1965), mislil sam da na forumu samo deca a ono
Staro 04.02.2004., 22:17   #832
Shteff
Premium
Moj komp

Shteff's Avatar

Re: Re: Re: elem....

Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
Niko ne dela fiš ko ja , tak je hudi da bi mogel celu 500l bačvu vodes piti , bez zajebancije
kakve vode ...gemišta , jel sam svakakvog fiša i čobanca...fakat je para išla na uši
Staro 04.02.2004., 22:45   #833
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Re: Re: Re: Re: elem....

Citiraj:
kakve vode ...gemišta , jel sam svakakvog fiša i čobanca...fakat je para išla na uši
iceku mores oprostit na neznanju!! naime ,on je još mali.....

gle,čse javil na Žderonje skužil sam da smo blizu po interesima...pc,klopa,žene,cuga..Ti sam odaberi redoslijed!!!

Staro 04.02.2004., 22:56   #834
Shteff
Premium
Moj komp

Shteff's Avatar

kak se redoslijed mijenja s godinama , jebiga nekad su žene bile na prvom mjestu, a sad samo čekam zbrisat na ribičiju da ju ne slušam:burn:
Staro 04.02.2004., 23:08   #835
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

ha niš.....

Citiraj:
kak se redoslijed mijenja s godinama , jebiga nekad su žene bile na prvom mjestu, a sad samo čekam zbrisat na ribičiju da ju ne slušam:burn:
ahaaaa....a neki naši cijenjeni članovi još navek trabunjaju o 4 šusa tjedno/minimalno/ i sl basne za malu dečicu...a ja same mislim kak da se čim pre zlogiram na PCEX i opalim zahebanciju z dečkima i dečecima!!! ili kak da navlečem Žderonje vu Zaprešić kod "Lobela" da se obločemo zi terom pificom i da tračamo ostale forumaše...i morti dogovorimo kakteru trampu il trgovinu!

da ne pripovedam da se tri gladne godine dogovaramo za "krkljanac" od kakovif puajcekof i sličnih roktavih prispodoba! ah,valjda bu kaj "opalo" kad na proljeće ptičeki zapopevleju!!!!

Staro 04.02.2004., 23:43   #836
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Re: ha niš.....

Citiraj:
da ne pripovedam da se tri gladne godine dogovaramo za "krkljanac" od kakovif puajcekof i sličnih roktavih prispodoba! ah,valjda bu kaj "opalo" kad na proljeće ptičeki zapopevleju!!!!
... kada okopni snijeg da možeš siti sa svog brega, kada te žena pusti s lanca i djete, kada paske izađe iz kazne, kada amd dobije premještaj, kada jelc oporavi prstiće i kada ja dobijem topografske karte da vas mogu najti.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2004., 00:04   #837
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Re: Re: Re: Re: elem....

Citiraj:
Ma može i gemišta , očeš pol-pol male več vina ili pol -pol male več vode

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 05.02.2004., 00:09   #838
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Re: Re: Re: Re: Re: elem....

Citiraj:
iceku mores oprostit na neznanju!! naime ,on je još mali.....
Mali , haha Ma ja ne pijem alkoholja , maker sa zagorec zato sam del da bačvu vode , ali to se lako zameni s vinom ili nečim drugim ke vi čete

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 05.02.2004., 00:55   #839
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Ti vraga, kaj jedan post na pravom mestu može učinit, niš se ni dogajao a onda sam sam spomenul KRVAVIC!!

Sutra sam dima nručil od stare kosanu štrucu z jajima, retsnaim krumpirom, i pravom juhicom.
Jafim se kad opet bum mogel dihat!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 05.02.2004., 02:53   #840
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Baš mi je žal ovih kaj su na djeti

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK