|
![]() |
#811 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ufff...kristuš...meni nije nikak jasno kak se ti to u centru tak slabo hraniš??? Sve sam si nekaj gruntal kak je to prije bilo, ja sam znal za DORUČAK otići u expres restoran, naručiti pomfri, par jaja "na oči",nekakav šnicl ili još bolje par pečenih kranjskih ![]() ![]() ![]() ![]() Od takve papice bogme ne ogladniš tak brzo. Istinabog-lajna je i onda bila idem-ak-baš-moram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jelc moj Express su pruredili, nema vise jajca, Pommesfrittesa isto cesto nema, znam ja tu taktiku dojdes oko 9 zemis nipleskavicu ili narafni , jajceko, pomfrit kaj je u biti ulje s krupirom, senfa ( dok je jos bil iz kante), majoneza i udri! Kolesterol party!! Sad je to drukcije pomrit je suh, pljeskavic nema, imaju pilece filete al njih nema ujutro a navecer su nestali! ![]() Zuje nema! Ja sam 97 upisal fax a bil sam u Sc jos 94 s bonovima od frendovog buraza!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Headbangig Grunf!
|
Efo ja sam danas opet bogatiji za 2 kupona, a sutra opet delam!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nema fine papice, a bogme sam ostao šokiran kaj nema ni Žuje više...pa kaj si oni misle... Ma prije si mogao doći u normalno vrijeme i fino jesti,zalit pivčugom, i još ti je ostalo bonova da se u Lapu kvalitetno usvinjiš ![]() ![]() ![]() Skoro da ti novci nisu ni trebali, ako si imao bonove mogao si konstantno biti dobro hranjen, napojen i urokan ko zadnja svinja.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Headbangig Grunf!
|
Ni Lap vise ne dela!:mad: Jabuka je postala uzas! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Headbangig Grunf!
|
KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Napokon sam se užderal! Frend od stare je dopelal domače Zagorske Krvavic, fine debele, saftne, tak sam se užderal nemrem vam opisat tek sad morem dihati, a uz krvavic dinstano kiselo zelje a sve dobro zaliveno žujom!! ![]() Za prste polizat ![]() OĆU JOŠ!!!! FOOOD!!! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#818 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
![]() a tek kulen kad ugrabim... ajmo mitzek partijaneru javi seeeee!!! pa kulen bi mogo jest valjda dok ne povracam jebes mi sve.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#819 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
zena me izkritizira da ....jel...nemre do mog ...jel ponosa..pa..... uglavnom teska srca..krenem ja na jelte D I,,J...EEE..T...UUUUUU ![]() ![]() ![]() ![]() uglvnom...sve je dobre. bilo do navecer.......po danu sam se z kavami varal...grickal muslee i sl posije.. dojdem navecer doma....v zelucu 155 Aliena....kad ono...Travaaaa!!!! a za ostatak ekipe dinstano kiselo zelje i domace(punica zlatooo mojeee!!)pecenice....:confused: :confused: :confused: vhatafakkojajebdijeta???????????? uglavnom ..laktovi su radili ...... ![]() ![]() ![]() ![]() od danas(mozda?) idem na dijetu!!!(narafno ,zavisi kaj bu danas vu loncu...sve si mislim da je buncek-zuljba ..videl sam da se zuljba namace...a buncek sam tak i tak vec daaavnooo nasnjofal vu frickasu!!!!pa si ti misli!!!koja k...a dijeta!!!!!!!) zivjeleeee ZDERONJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
![]() Ja još svojeg itekak vidim, samo kaj baba prigovara da sam sexy ko pajcek vu kocu ![]() hebate - 2 puta tjedno AKO ![]() Vidim da je vrag zel šalu i krenul na dijetu. Samo - đabe kad sa ekipom se ide u nedjelju kod Ribiča na zagrebački ![]() Ali neka ... bit će još šanse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Premium
|
ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima. al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo bas sad mama pravi kelj ![]() ![]() ![]() nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema. ![]()
![]() |
#822 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????.... eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak..... ![]() ![]() ![]() da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!! ![]() ![]() ![]() ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Premium
|
Re: elem....
Citiraj:
eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila ![]() Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi ![]() ![]() ![]() Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade ![]() treba pitat starog sta on misli ![]() edit a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat ![]()
![]() |
![]() |
#824 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: elem....
Citiraj:
srecom ja sam bil samo navecer kasno ,prenocio ,fino jelte Gablao i prc za Vukovar...nemojte pitat zakaj.....posel mi je jebacki....ujutro sam vu Zabregu ,popoldan vu Osijeku,navecer vu Vinkofcima,drugo jutro Vukovar,popodne Glina i tak ...idu dani..... kak sem vec na Zderonjama opisal,a to mi je i postapalica"nema tice do prasice"!!! jos uvijek preferiram papicu po sirokoj Slavoniji i Baranji te okolo.... nekak mi je posle ribice pusto i zalosno vu zeluceku...dakako ,volio bih se i na Istrijansku kuzinu ,jelte osvrnut...nija da je bolja od Slavonske ..ali nije ni daleko....domaci teren(Prigorje Zagorje ,Zagorska Sela..) su van konkurencije..jel...domace ,je domace,.....jooj.... mam sem lacen(gladan!),kad se same setim fiiiineee papice! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Super Moderators
|
Ah-ja idem u subotu-nedjelju gore. Nosim kilu fileka ![]() ![]() ![]() ![]() Nema boljeg od domaćih žganaca, mesine, i safta. Nisam još probao nojetinu pa bum sad ![]() Ak ne valja-fileki i špek su u rezervi...ili ću lijepo ko zadnji put u Zaprasiću kupiti oko 40-tak deka telećeg vrata i 80-tak deka lopatice od pu-ajceka, meni i punici na saft čisto dosta ![]() Bog mi je bil pamet prosvjetlil-pa sam gore od dvije armature viška napravil staklenik, tak da ima i šalate...joj kaj bu opet bilo rok-rok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Premium
|
Re: elem....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#829 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() btw,ja sam devetstošezdesetpeto....stara raga.muž i tatek...fali se moja žena da ima 2 dece i maloljetnog muža!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
ak ne vjerujete,ja se dam kladit........na sigurno...he-he ..čak i mesožder 5 dan/AMD/ je ostal bez SAPE!!!!!! ak je neko za provjerit, ja se nudim ko degustator!!!!:burn: ![]() ![]() ![]() a i ne teraju te prije zadnjeg zalogaja kak vu Ribiču,to mi se zadnja 2 x fest zamerilo!!! a baš nis neki picajzlin!!!daj jest i pit..i dobro je!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Premium
|
Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Premium
|
Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() gle,čse javil na Žderonje skužil sam da smo blizu po interesima...pc,klopa,žene,cuga..Ti sam odaberi redoslijed!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Prigorec po defaultu
|
ha niš.....
Citiraj:
da ne pripovedam da se tri gladne godine dogovaramo za "krkljanac" od kakovif puajcekof i sličnih roktavih prispodoba! ah,valjda bu kaj "opalo" kad na proljeće ptičeki zapopevleju!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: ha niš.....
Citiraj:
![]() |
![]() |
#837 | |
Magister Mundi sum!
|
Re: Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#838 | |
Magister Mundi sum!
|
Re: Re: Re: Re: Re: elem....
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#839 |
Headbangig Grunf!
|
Ti vraga, kaj jedan post na pravom mestu može učinit, niš se ni dogajao a onda sam sam spomenul KRVAVIC!! Sutra sam dima nručil od stare kosanu štrucu z jajima, retsnaim krumpirom, i pravom juhicom. Jafim se kad opet bum mogel dihat! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|