|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Normalno da je puno. I čemu takvo pitanje kad si je več kupio? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
je ![]() za te pare trazis polovnu 6800 ili 9800,ali sad je gotovo....
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
puno da je 300kn onda jos ajde...
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa obzirom da do 400kn izbor za novu AGP karticu i nije bas najsjajniji i ako ti je NOVA kartica bila jedina opcija mozda i nisi prosao tako lose. Naravno, 400kn se moglo puno pametnije utrositi, kako su decki vec rekli, ima GF6800 kartica po toj cijeni, a od Radeonki se nadje vec i neka X800 (rabljene, naravno).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto bi bilo puno? Za NOVU AGP karticu nije uopće puno. Nije isto kupiti novo i polovno, pogotovo bez garancije. Sutra ti prdne, novo možeš reklamirati, a kod polovnog ode lova u vjetar.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
music freak
|
uploader: domy_os.....pa slazem se s tobom.....ipak i nije tak lose ....ali sto ces s njom igrati ??..od novijih naslova skoro nista,tako da si mogao uzeti zbilja nesto polovno a po trznici stvarno svega ima,od geforcea 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11.... ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
@ -POP- e lega evo dam ti 200Kn i ovu NOVU Sapphire ATI Radeon 9600XT 2g. garancije. ako mi nađes "puno bržu" AGP karticu od ove ali da ima bar jos koji mjesec garancije (znaci dolazi u obzir nesto tipa 9800XT...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
music freak
|
![]() |
#19 |
AutoCad & Allplan expert
|
puno je i nije ovisi za sta ti treba i kolko imas para... inace ove su barem 4x brzije a dodju samo malo vise, nove su iz trgovine; Powercolor Radeon X1650Pro AGP, 256MB DDR2, TVout, DVI 520,39 547,78 18 mj. Artikl je raspoloživ Gigabyte GF 7600GS AGP, 256MB, TV out, DVI 589,93 620,98 2 god. Artikl je raspoloživ u poslovnici van Zagreba * * *
![]() |
#20 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ah, kako volim threadove tipa: "Propucao sam si glavu dvocjevkom, jesam li pogriješio?" Definitivno si mogao za manje para kupiti polovnu jaču karticu...ali onda nemaš garancije... Grafa nije najjača, ali je ok. Uživaj u njoj i ne zamaraj se glupostima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ništa, garancija ti je bitna, samo ne znam koje naslove misliš igrati s tom karticom?
![]() |
![]() |
#23 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
pa ko zna koju je karticu prije imao, ak je imo neki srot i nije u hodu sa igricama...onda ce se itekak naigrat...vise manje sve igrice kaj nekog kurca vrijede ta ce kartica ljepo vrtit....ovo danas....je pretezno graficki savrseno i hardwerski zahtjevno a bzvz, bar meni... ja sam se najbolje izigro na fx5200 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
S obzirom da sam je ja novu prije negdje 3 i pol godine (au vrijeme leti) platio cca 1300kn meni je smiješno ![]() Evo Ferrys ti je dao razlog zašto je loša kupnja...ako nije bilo super hitno bilo bi odlično da si uštedio još novaca pa kupio jednu od te dvije |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Kad su vam gare bitne... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=78696
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako nije prošlo 7 dana... vraćaj to nazad ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|