|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
WoW TBC private...
WoW TBC private serveri jel to neko piratstvo il neka normalna stvar kad neko na svom pc digne server za igru...zanimalo bi me da znam dal smijem o tom pricat na ovom forumu...po mojem misljenju to nije piratsvo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pa piratstvo je to sto Blizzard nema nikakve koristi od toga sto ti dignes server kod sebe u kuci. ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Da blizard želi da ti doma digneš server blizzard bi dao server file-ove za download na sajtu... A jel igdje na www.wow-europe.com vidiš da ima server file-ova za download? Ne... Uglavnom...piratstvo je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#7 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo sada sam nekaj potrazio i vidio da svako svoje prica, jedni kazeju da uopce imati privatni server je ilegalno a drugi pak kazeju da je samo ako mjenjas bilo sta od igre narocito .exe, e sad ja i dalje tvrdim da je ilegalno jer ipak ne placas nista a igras ,kao da skidas si igrice s neta.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
sigurno je nelegalno imat privatni wow server, a i ja bi preporucio to ne dirati dok igra ne dosadi onako da je prestanete igrat zauvijek. jednom kada se proba god mode u wowu, kada se sve moze lako dobit jednom komandom, kada netreba truda da se dobije koji dio opreme i slicno igra dosadi vrlo brzo. p.s. a i tesko je sastavit raid na privatnim serverima a imat drustvo za za***anciju kao sto ima na blizzardovim serverima je nemoguće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|