|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
crossfire
može li mi itko reči s kojom grafičkom bi kartca: gecube X800XL s 512MB DDR-a mogla radit bit u crossfireu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo s tom istom grafičkom, ali mora biti crossfire edition i preko vanjskog y crossfire kabela |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
da li se može s tom karticom ikako pokrenuti colin dirt?? piše mi: your graphic card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nije to sramotno za karticu, nego je Dirt sramotan jer traži posebne zahtjeve. Moraš imat i proceser sa SSE2 instrukcijama. A i ako zadovoljiš uvjete ne radi nikak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo neznam di da bubnem ovo, planirao sam cak i pod probleme. Dakel radi se o tome da imam drugu grafu u kompu. Dakle dvije HD2600xt 256ddr3, od istih proizvodjaca, isto izgledaju, ma sve isto. Problem je sto nemogu pokrenuti CF. Malo da detaljnije opisem. Izgasio sam integriranu grafu sa ploce, isteko taj drugi monitor, mijenjao verzije biosa na ploci, mijenjao drajvere, maknio iz kompa sve osim grafa, isprobao grafe samostalno i u oba utora (i rade u svim kombinacijama), ali CF nece pa nece. Dakle dobijem u CCC CF kraticu i dujem tu i stavim kvacicu i on prihvati. Provrtim fillrate u 3dmarku 01 i dobijem skoro duplo vece brojke, ali to je jedino sto radi sa upaljenim CF. Dakle ostatak 3dmarka01 se samo srusi pri pokretu neceg treceg. Ostali markovi se vrte u single modu, tj. dobijam rezultate ko i bez CF. A igre se pretezno ruse ili imaju ozbiljnih problema sa prikazom. Inace FPS se lokaju na neke brojke, najcesce 60. Uglavnom nista neradi kako je planirano. Napajanje nije, bar nebi smjelo zezat, ja mislim da je ploca kriva, jer nema nikakvog dodatnog napajanja za drugi utor, a i drugi utor je kraci. Na toj ploci sam vidio CF x1300 i x1950pro, ali x1300 nevuce ko ove moje, a x1950pro imaju dodatno napajanje. E sad moze biti da su krivi i biosi grafickih, ali nekako bi mi bilo glupo da jesu ili je jedna grafa neispravna pa neradi u CF-u. Ako imate kakav prijedlog slobodno recite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
|
Imao sam i ja probleme prilokom sastavljanaj mojeg crossfire. Ali ispostavilo se da CCC gnjavi. Lijepo pokreni driver cleaner i obavezno makni ccc i onda ponovo nainstaliraj druge drivere tipa 7.7 ili 7.8 sa CCC. Dakle i meni se događalo kao i tebi dok nisam stavio drugi CCC sad imam catalyste 7.5 i super radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo cijeli dan se ganjam i natezem sa kompom ali uvjek isto. Isprobao sam od original drajvera (7.5) pa do zadnjih 7.8 i probao sam bez CCC, sa ATT. Uvjek isto. Vratio sam i original hladnjake za svaki slucaj i original hladjenje na plocu, ali nista nepomaze. ![]() Inace zanimljivo da drajveri 7.5 skinuti sa neta neprepoznaju grafu, a sa cd-a 7.5 rade. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rambus 3xtr1m
|
Moraš imat instaliran CCC jer preko njega pokrećeš crossfire. A imaš nainstaliran net framework 2.0? Pokušaj obje grafe imat uštekane ali bez cf kablova i onda isprobaj da li obje rade. Resetiraj komp i uštekaj u jednu grafu monitor i onda tako sa drugom. Ak obje rade onda znaš da je cf polje ne radi dobro. A nisi nešto prčko po biosu? Kažem da sa i ja imao pljunoto iste probleme i prčkao sam drivere i CCC i odjednom radi super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Imam net framework 2.0, inace i iz ATT-a se moze aktivirati CF, zato sam i probao njega. U pocetku mi komp nije davao slike ako grafe nisu bile povezane, sada daje sliku i u takvom nacinu rada. Inace obje grafe daju sliku kad su ustekane na plocu, svaka je imala po jedan monitor i nije bilo problema, doduse samo u win su radile tako, nisam pokusavao nista vrtiti. A bios je trenutno sve na difoltu i isprobao sam vise verzija. Sutra cu se jos malo igrat. EDIT: Evo ni danas nemam srece sa CF. Dosta mi CF-a za sad. Poslao sam mejl gigabyteu, pa mozda oni znaju u cem je problem. Zadnje izmijenjeno od: Momir. 29.08.2007. u 18:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|