|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
battlefield 2142 vs battlefield 2
evo nisam igro ni jedno ali čuo sam da su igre odlične online koju je bolje uzet uimam original onu koju uzmem.čuo sam da battlefield 2142 ne radi na visti čudno.pa možete mi preporučiti koju od ove dvije da uzmem imam vistu pa ako ova ne radi na visi recite mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Pa isprobaj obje igre. Posudi od nekoga instalacijski DVD i odigraj malo singleplayer. U multiplayer varijanti obje igre imaš podršku do 64 igrača na jednom serveru, mogućnost napredovanja i dobivanja činova i uspinjanje na globalnoj ljestvici, otključavanje novih oružja i dodataka.. Meni se više sviđa Battlefield 2142, pošto se više osjeti teamplay i balans igre je dosta dobar.. Uostalom, isprobaj pa odluči.. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ali rade na visti uredno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
bf 2142 nisam igrao al igram bf 2 i super mi je...grafika nije bogzna sta al dobro je sve u svem,nesvida mi se jedino npr kad se vozikas s tenkom i nemozes prijeci s njim jednu obicnu malenu ogradu,to je blesavo previse,helici i avioni su super napravljeni ima se puno opcija s njima samo je (barem meni) ***eno tesko upravljati pogotovo s helicem.... na netu neznam jer imam nekih ***a s patchom itd...inace ja ti preporucujem bf 2 jer je nekako mi veci gust igrati sa oruzjima i vozilima sta postoje u rl... svako ima svoje o ukusima se ne raspravlja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|