|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Canon S520 ode u vječnost ili ne?!
Dakle, upalim ga danas, nakon što je sinoć radio perfektno, odem isprintati sliku, a crne boje ni za lijeka. Nigdje. Ostavi bijelo gdje je trebala bit crna. Ludnica! Toner pun, ne javlja probleme. USB kabel zamijenio, ista stvar. Međutim, problem se javio kod reinstalacije. Prije reinstalacije testna stranica je bila apsolutno bez teksta (tekst je crne boje), nego samo mali Windows logo. Reinstalirat se neće, kaže failure itd... Ni kod mene, ni na W98 kod brata. E sad, nakon toga, testna stranica se printa, ali pola prsta ima crne, pa pola ne, pa opet tako. I tako neko vrijeme, a onda ode. Sindrom lampice, zovem ga ja. Dakle, svijetli zelena, pa 7× žuta, pa opet zelena. Printat neće ništa. Dakle, glava nije, jer crna ipak prolazi. Ostale se boje printaju ok, čak i one gdje se crna miješa, a nije sama uglavnom ispadaju ok, međutim, sama crna ni slučajno. Jedino što mi pada napamet je elektronika. Ajmo ljudi. 'Elp.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Meni jedino pada na pamet zastopana glava za crnu tintu...
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Nije 100%, jer crnu na kraju printa, međutim, greške javlja uvijek na istim mjestima na stranici, a sad više neće da printa ništa. Kažem, zelena lampica, 7מuta, pa opet zelena. Neki error vjerojatno, ali nastajao je postepeno, a nije odma otišlo. Ili sam ja blesav, šta isto nije isključeno. E, da, nisu zamjenski toneri, nego originali.
![]() |
#4 |
|
A nikom ništa ne pada napamet? Sutra idem na servis, ali, nemam pojma šta da im kažem. Da me na kraju ne oglobe za radne sate u cijenu, pa me popravak dođe skuplje od novog. Nije ni ovaj bio jeftin. U svoje vrijeme koštao je cca 1300kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|