|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Pozz. U zadnjih 10 dana primjetio sam da se stranice sve sporije i sporije otvaraju. I ne budi ljen ja danas provjerio brzine preko speedtest.net i evo rezultata.PORAŽAVAJUĆE. ![]() Inače koristim T-comov start paket 1Mbit/s. Sad jel problem u mojoj mrežnoj kartici(lan), ili modemu(kasda) ili u vezi prema serveru???. Na koji način da to utvrdim preij nego idem pozvat službu za korisnike(brrr,grrr).??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Neki program koji cucla promet? npr. torrent? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel ti kasda u router modu? Ako je spoji se na nju sa 192.168.1.1 i pogledaj si tamo u statsima od DSL linije parametre, sshotaj to i postaj negdje da vidimo što pokazuje... Inače Kasde i nisu baš nešto ali bi trebala raditi ako je sve ok s linijom... Ja sam je imao pa znam ali je moja otegnula papke...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ne znam jel si mislio na ovo, ali pogledaj. [img=http://img520.imageshack.us/img520/6538/screenshot003vq5.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne nisam na to mislio... Imaš u statsima tab na kojem ti je ispis informacije o ADSLu, mislim da je pod DSL ali pod STATS ne SETUP (tamo gore pri vrhu onog izbornika ljevo) mora ti imati veliku tablicu u kojoj ti piše brzina u kb spajanja, pa attenuation, pa max attainable rate, itd... Velika tablica ima 20ak rowsa i 2 columna podataka... To mi treba...
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
tako je i meni bilo jedno vrijeme, mislio sam da mi je opet riknuo wlan, veza mi je pucala stalno, budem 2 min online i za to vrijeme od sporosti ne mogu otvoriti nista, pa sam pola sata diskonektan, zvao sam tscum, rekli su da nije do njih, prijavili su mi "kao" kvar i nakon poziva mi se sve vratilo u normalu, jer razgovor nije bio bas normalan. prije nego su mi se ta sranja pocela dogadati nekako sam uspio odvrtit speedtest i bilo je oko 650 down i 35 upl (da, dobro ste procitali 35). sad mi se stanje normaliziralo i evo slicke: ![]() ![]() samo im dosaduj i svako malo ih zovi pa ce ti se rijesit :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
sto da napisem ?!
|
ahhh, to ti je po njima normalno, cak i vise od prosijeka. samo bi ja da mi je upload malo veci od ovih 200-tinjak. u biti je sad onih 192 ili 195 upload a ovo sto stoji kod njih na 256 ce biti kad sljedeci put dignu brzine. kako god se okrene pusimoooooo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
sto da napisem ?!
|
do t-scuma, meni se samo od sebe "popravilo" nekim cudom... ma to mi je neka samotana zenskica prckala na centrali jer sam se i prije zalio na smanjenje brzine i nest je prckala i od tad mi je jos gore bilo. odkako sam se zadnji put zalio nekim cudom sve radi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma mene je t-com pljačkao godinama i svako malo sam imao problema sa vezom i tako sve dok nisam prešao na iskon internet i od tada uživam u jeftinom internetu i savršeno stabilnoj i brzoj vezi.Tako da koji god drugi provider odabereš bit če ti puno bolji i kvaltetniji od t-coma to sigurno.T-com več odavno nije za ništa nego za otpad.Prvo su preskupi a usluge su im katastrofalne,a da ne govorim o razno raznim smicalicama koje uvaljivaju svojim korisnicima zbog čega ponekad dolazi do toga da platiš i više nego što treba a ne dobiješ ono što si platio.Zato svima preporučujem slobodno zaobiđite t-com jer ima i drugih koji su bolji jeftiniji i kvalitetniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
pricas o jeftinoci i povoljnosti a iskon je pljunuti t-com, cak i uredaje moraju narucivat od tcoma. paket od 5gb (na kojem sam ja) je u iskonu jeftiniji 4 kn (nisam 100% siguran), tako da se mogu posrat na te 4 kn pisljive, kao da mi nesto znace... ako bi mijenjao providera bio bi amis flat za 150 kn i mir. to je najpovoljnije, a ostalo je vise manje isto. u ostalom sam pod ugovorom jos godinu dana tako da se mogu lagano hebat... ![]() nhf ali to je moje videnje stvari ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Željac, ovo što ti pričaš je XXLadsl, a Xantius vjerojatno priča za Iskon.DUO
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
|
|