|
![]() |
#1 |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|
Problem s msn-om,nekim internet stranicama,game serverima...
Evo ovo se dogodilo. Imam laptop s kojeg se spajam na net preko share internet konekcije s kompa moga brata. Do jucer je sve bilo normalno, spajao sam se na msn normalno, bez problema surfao netom, igrao na ET serverima. Dok on nije nanovo instalirao windowse, ponovno smo shareali internet konekciju i stranice tipa ovog foruma, googlea, glazbenog foruma i jos nekih stranica koje rado posjecujem mi rade bez problema, dok mi na youtube-u nezeli ucitati video clipove, ne zeli se spojiti na msn (javlja error 80048820), ne mogu se spajati na game servere, ne ocitava mi wikipediju i jos mnostvo stranica... pa sada je li znate u cemu je stvar? Procitao sam na netu da iskljucim firewall na internet konekciji, što sam i učinio ali nije pomoglo. Ni ja ni brat nemamo instalirani nijedan firewall, brat se spaja na net preko T-coma s KASDA modemom. Molim vas pomozite! Hvala. Kristijan ![]()
![]() |
#2 |
Mrcina
|
Zar nitko ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
jesu dns serveri upisani? vjerojatno je u njima problem. Za t-com su 195.29.150.3 i 192.29.150.4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mrcina
|
![]() |
#5 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
ne znam za tvoj problem, ali ti sig fakat bode u oči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrcina
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Start-control panel- network connections- local area conetcion-propertis Oznacis internet protocol (tcp/ip) pa stisneš propertis evo slika http://users.forthnet.gr/dra/johnadam/js02.png Tamo di ti piše use the following dns server addresses, tamo upišeš ove brojeve koje sam ti dao ako se spajaš preko t-coma http://users.forthnet.gr/dra/johnadam/js02.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mrcina
|
stvar je rijesena..modem je bio postavljen u bridge mode -.-
|
|
Oglas
|