|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Mozilla Bookmarks
Pozdrav, imao sam mozillu na win xp te sam sada prešao na windowz vista hebi ga morao sam jer mi treba radi joba ![]() Napravio sam export bookmarkova te ih spremio na xyz lokaciju. Digao sam vistu te sam sada dignuo mozillu 2.0.0.6 i napravio import tog istog filea Na win xp sam imao ispod adress bara imao naslagane foldere sa favoritima i importom tih bookmarka u "novu" mozillu izgubio sam te foldere. Tj. sada se sve to nalazi nabacano u "bookmarks"/"bookmarks toolbar folder" Pitanje: kako bi mogao napraviti import a da mi sve fino razvrsta tak oda se ja ne moram ručno to odrađivati? Hvala i lijep pozdrav Hamm |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koristi Add-on : Foxmarks Bookmark Synchronizer Uglavnom, isti slučaj sam ja imao. Onda sam jednom sredio ručno te bookmarkse i počeo koristiti ovaj add-on koji mi služi odlično. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pazi samo kod početnog konfiguriranja, kada odabireš di su ti bookmarksi. Pošto ti još nema acc. na foxmarku, a to znači da nit nemaš na serveru svoje bookmarkove, da ne staviš da su ti na serveru prioritetniji (tj. da prvo povuće sa servera [di nemaš niš] na komp; mora biti obrnuto, sa kompa na server). Ja ti preporučam da si izgasiš autosync i sam ručno radiš upload (manje šanse da ti neš usereš). Mada, moš i slobodno prvi puta sam uploadat, a onda staviš sync. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
najte se ljutiti..ali ima netko kakav firewall preporuciti za 64bitnu vistu ![]() necu previse topica otvarati ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|