|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Neće da mi instalira "Genuine fractals" za photoshop
Skinuo sam dvije verzije odličnog programa za povećanje fotografija "Genuine fractals" ali neće da mi instalira nijednu, kaže da moram da imam instaliran Photoshop CS ili noviji. Šta je najčudnije ja imam instaliran Photoshop CS3. Zna li ko u čemu je problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Genuine Fractals Windows: System Requirements: * Windows 2000/XP * Adobe Photoshop CS or CS2 * Adobe Photoshop Elements 3 or 4 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Pogledaj ovdje na dnu šta piše http://www.ononesoftware.com/detail.php?prodLine_id=7 System Requirements Windows XP SP2 or Vista--.Net 2.0 Framework Photoshop CS2(v9.0.2), CS3, or Photoshop Elements 4 or later Znači da imam sve potrebno: windows xp sp-2 net 2.0 framework photoshop CS3 Znači da Photoshop elements nije potrebno jer piše "Photoshop CS3 OR Photoshop elements" Koliko ja znam OR znači ILI |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
|
ja imam "Genuine Fractals Print Pro v5" i radi mi bez problema sa CS3...onaj post prije je bil za raniju verziju (ja sam fulal) ![]() btw. imas PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Evo sad sam pokušao instalirati i taj "Genuine Fractals Print Pro v5" i opet dolazi slična poruka: ![]() Ne mogu vjerovat šta se dešava zašto piše da moram imati ako ga več imam instaliranoga |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Piše da moram imati Photoshop CS iako ga imam instaliranoga |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nebi htio ispasti "miner" ali jel ti to imaš sve legalne (i patchane) verzije programa ili su "patchane" (ako me razmeš) da nebi bilo nismo znali da je "patchanje" neki put štetno za instalacijske programe...
![]() |
#8 |
/
|
@manoval neznam meni radi bez problema sa "Adobe Photoshop CS3 Extended Version" - i btw. nemam Elements-e tak da radi bez tog programa. neznam stvarno kaj bi moglo bit, probaj reinstall photoshopa (ak ti je prenatrpan drugim pluginovima il slicno) drugo mi nis ne pada na pamet... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|