|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
P35-DQ6 i E6750
Evo zaradio neke pare , pa me opet ulovilo ![]() ![]() Upali mi u oci ploca i proc. Eh sad kolko se isplati uzimat navedene u odnosu na slabiju bracu? ipak je skoro pa 1000 kn vise od slabije varijante. Recimo da pare nisu trenutno problem , ali dal ima smisla ic na high-end ?
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni se čini da nećeš puno dobit jer je tvoja konfa boli glava.. Mislim da ti se isplati tek prelazit kad se DDR3 ustali + neki quadcore..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO u ovakvoj dilemi ja bi uvjek rekao - uzmi slabiji i onda klokom napravi od njega što oćeš... Mislim da ti nema smisla to radit, ili uzmi jeftiniji C2D ili odi na Quad Core tako bar svi govore... Iako ako ti nije hitno ja bi pričekao Ovu Barcelonu temo do Božića bi je trebalo biti kod nas, znam da nema smisla u biti puno čekati jer se veli da se informatički djelovi kupuju za danas a ne za sutra i to je OK vilozofija, i ja se isto relativno držim toga ali ovaj puta je to nešto drugo, a ti kolko visim i nemaš baš slab stroj pa da bi morap žuriti nekamo... Btw ako se odlučiš rasprodavati djelove javi mi, ja sam u potrazi za dobrim DDR modulima za svoj komp... ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Hmm...znam kako je kad zapnes,ALI...(nema ali: -). Em dolazi Barcelona,em Penryni koji bi se trebali jos vise clockati i manje grijati, cijene maticnih mozda jos nesto padnu i dobe bolje biose i sve skupa,pa ces imati posten quad. I meni se svida Q6600 G0 ![]() ![]() No osobno bih pricekao P35 i 45nm proces. ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
slažem se s ostalim,da se hardveraj kupuje za danas a ne za sutra,ebiga čekaš penryn,kupiš ga i opet bu za par mjeseci od izlaska penryna izišlo nekaj bolje,i tak unedogled,posljedica toga je,da si nakraju niš ne kupiš neg odgađaš čekajuči bolje,i bolje...mislim svak zna svoje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kao što rekoh ja nisam niti tip koji nebi kupio što mu se sviđa ali samo idiot ide kupovati nešto što košta skoro 2000kn par tjedana prije nego glavni konkurent tog proizvođača izbacuje novi proizvod, valjda ti je jasno da sve i da Barcelona bude poluproizvod cjene idu dolje za barem 30% prema tome za 600kn se isplati malo čekati jer za tu lovu se svašta da podebljati ili nabaviti... Druga bi stvar bila da prelazi sa npr. Celera na 1ghz na C2D pa eto jedva klima i oće mu se igrati nove igre i kodati video kako spada, pa nemre dočekat mjesec dana, ali on ima dual core athlona, razlika ipak nije baš tolka da bi to imalo smisla, hell IMHO uopće nema rezona sa x2 4600+ na c2d prelazit (niti jedan) ali svakom svoje, svak svoju lovu troši...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ok mislim kao što rekoh,svak zna svoje,nebu se zeznul nit da ostena na ovom kaj je,nit ak kupi e7650 a nit ak čopi penryn.... a ebiga svi mi očemo bolje i bolje performanse,a štos je u tom da nismo nikad zadovoljni,pa se kupuje"bolje",ne govorim da smo svi takvi,neg večina ![]() vjerujem da netrebam postavljat pitanje:zakaj se penryn kupuje? iako sad s athlona na c2d,bile bi minimalne razlike.... a x2 nije za odbacit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ma X2 komotno ostavit. a cekat kad quad-core bude mainstream. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
DA! Otprilike sam i ocekivao takve odgovore ![]() Sto se tice Quada i ddr-a 3 ploca ima podrsku tak da to nebi trebao bit problem kod kasnije nadogradnje. Nisam ni razmisljao o Quadu za sada jel ga nemam cime iskoristit.
![]() |
#15 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Sa P35 pločom nećeš moći furati SLI (grafe iz SIG-a).. ![]() ![]() Ako ideš na C2D i misliš imati SLI onda uzmi najbolje Gigabyte N650SLI-DS4...jeftina a dobra ploča. ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ustvari češ najviše profitirat u performansama ak ubodeš 8800gtx
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() Gigabyte GA-P35-DQ6 rev 1.1 evo mene zanima di bi mogao ovo kupit kod nas ako neko zna neka javi vrijeme je da i ja nesto novo kupim ova revizija ima manje pasivce zato bi nju uzeo a ne onu prvu verziju pozdrav
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|