|
![]() |
#61 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Iskreno, zanima me što će biti sa svime time, pa neka čovjek napiše ako ikada završi ova trakavica sa "patchevima" ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#62 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da meni tako nesto rade mislim da bi sva ekipa iz Ve-mila zavrsila u patchevima ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#63 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U cijeloj ovoj priči žalosne su dvije stvari: 1. da u raznim prodavaonicama/servisima rade likovi koji pojma nemaju o svom poslu i informatici i koji onda mogu baljezgariti ovakve gluposti o patchevima, a trebali bi nešto znati 2. da ima likova koji kupuju 10k+ kn konfe, a da nemaju pojma šta su kupili niti se informirali prije same kupnje o onome što kupuju. Svi znamo da u 99% slučajeva ljudima ni ne trebaju takve konfe jer iz njih ne znaju iscjediti ni 50% mogućnosti, ali to je druga priča.
#65 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ljudi prenio sam im ono što ste rekli i tražio novac oni kažu da ga ne mogu dat zato jer quad radi i da nije problem u njima nego u tom patchu imao sam veliku svađu u ve-mila vrati ću se danas popodne u njih kad im dođe šef |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Koliko je dana prošlo od kad si kupio komp? Ako nije prošlo više od 8 dana, nemaju ti što muljati, nego vratiti novce. Ako je prošlo više od 8 dana, moš' se frigat - u tom slučaju ti neće vratiti novce.
__________________ |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
|
swarm dude komp je u mene bio jedan dan |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() ![]() Ne mogu vjerovat sto cujem. Ako nije zafrkancija, nek ti lijepo u socket udome E6850 i kraj price. Jer prema procitanom mislim da ti ni ne treba quad. ![]()
#70 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
a ljudi budimo realni. možda je stvarno na ploči verzija biosa koja se malo kolje sa ramom. a ono što iz osobnog iskustva znam da u vemulju rade idijoti dovoljno nesposobni da to ustanove. prema tome mimo11 daj nabaci zadnji bios i sam odvrti memtest (nemoj da ga oni u vemulju vrte jer će kod njih proći). za to ti netreba ni puno truda ni vremena. možda je stvarno proc ispravan
#71 |
Premium
|
¸oni su već sumnjali na memoriju i rekli su da nije ona kriva ma ljudi da završimo priču tražit ću novac nazad ako ne poprave i gotovo |
![]() |
![]() |
#72 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Patcha nema, ne postoji patch koji je potreban da bi quad radio na toj ploči 2. Sve komponente rade? Super onda moraju i kod tebe, ako ne radi kod tebe onda neki dio !!!NE!!! valja 3. Odi u Ve-mil traži šefa, i reci mu što se dogodilo i u ćemu je problem, ti si svoj dio platio i oni ti MORAJU dat tu stvar da radi, bez ikakvih izmotavanja 4. Ako i on počne srat ko i serviseri onda reci ili da slože da radi ili da ti vrate novac i da ćeš otič u firmu u kojoj će ti za tvoje novce dat proizvod koji radi 5. Uvijek se može bit bezobrazan i dodat riječ Zakon (o potrošačima) i tužba u dijalogu 6. Ne vjeruj tom telcu koji te oslovljava sa Ti a ne sa Vi (koliko god ti bio mlađi od njega, ako se radi o firmi sa ugledom svaki prodavač će ti reć Vi a ne Ti) 7. Da si u Zgu sa guštom bi otišao u vemil s tobom pa da vidiš kako se to radi kad zapne... 8. Pročitaj savjete u ove 3 strane još 825 puta i odi tamo i napravi što smo ti svi rekli... Javi što bude, ako želiš da se šalje mail (kvalitetan mail) javi mi se na pm pa ćemo to sredit.
#73 |
Premium
|
buljo hvala na podršci imaš x-fire ili msn ili bilo što da to rješim više |
![]() |
![]() |
#75 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Gluposti glupe. Evo ja imam xfire nick mi je AVIVO zovi ak trebaš. Nikakav update ti netreba;reci im da hoces da ti sloze taj komp i da te ne zanima šta trebaš i nikakvi updejtovi jer je to njihov posao. Ako ce se izmotavat trazi ih povrat novca a ako nebudu htjeli priprijeti im tužbom.
#76 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
pa reci tamo šefu ili serviserima da dođu pogledati odgovore na ovaj forum gdje si pitao za pomoć, pa ovo je jedan od poznatijih ako ne i najpoznatiji forum za PC i valjda su čuli za njega a možda su i članovi foruma i neka nama tu objasne što to nevalja. i slažem se sa OZY-em netreba dečka vrijeđati i napadati , nismo svi isti, neki su jednostavno pre fini ili dobri ili im je neugodno biti bezobrazan čak kad su i u pravu. i tu im nemožeš pomoći a ipak se tu obratio i sad ga mi još napadamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Moderator
|
Citiraj:
prvo lakše malo sa izrazima drugo SIG ti je prevelik
![]() |
#78 |
Premium
|
hvala dugixy 1 meni je neugodno biti bezobrazan ali i nisam mogao vjerovati da me je ovaj muljao znam sad će te reć kako ti je neugodno bit bezobrazan a platio si 10000 kn za komp ali jednostavno sam takav jbg |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
A za takve smo si probleme sami krivi a ne trgovci,jer dok mi budemo samo na finjaka isli snjima oni ce nas hebati tek kad se okrene situacija doci ce do necega slicnog kao u nekim drugim drzavama!!!A to nije samo u svijetu pc nego i u svemu ostalom i zato prestani biti fin prema njima jer tih 10000kuna nisi sigurno naso na cesti nego si se namucio da si kupis komp koji radi savrseno a ne da se navlacis sa ljudima koji nemaju pojma o poslu koji rade!!! Sretno ti bilo!
#80 |
Čupavac
|
#83 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
I odšetati u zatvor nakon toga? Jako pametan stav... Treba se odšetati sa diktafonom tamo ili kamerom i snimiti reklamaciju i nakon toga je poslati na TV da se objavi uz naravno komentare eksperta koji će objasniti što su sve izs** za vrijeme kratkotrajnog razgovora s mušterijom... Nakon toga buju dečki 1.9 dobili umjesto regresa za godišnji radne knjižice...
#84 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#85 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
uf buljo neću spavat noćas od uzbuđenja ![]()
#86 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Strichek Moderator
|
Niš lik mi je bio skroz smješan, ja skroz ozbiljan cijelo vrijeme i prvo kaže da je sutra gotovo da nazovem prije podne čak mogu i ujutro da bi nakon pol minute mumljanja i petljanja rekao da ipak nazovem popodne oko 12-1.. nazvat ću oko pol 12 ![]() Sutra ne bum smiren ko danas ![]() ![]()
#90 | |
Pod naletima kopita zla
|
kad nazoveš HT tech support kažu ti da ćeš biti sniman? mislim da ne ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|