|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
(riješeno) Zvuk u filmovima
evo vec nekoliko filmova koje sam nabavio bilo dvd ili divx zvuk se ne cuje .. tj ovakva je situacija....muzika koja je u filmu se cuje super i sve je 5 ali se ne cuje zvuk kad netko govori u filmu znaci samo se cuje onaj dio gdje je muzika........ s filmovima je sve u redu 100%...... jedan frend mi je rekao da je problem u codecima .....ali isprobao sam sve moguce codece i opet je isti problem.....ima li resenja.... i sry ako nisam pogodio dobro mjesto za to pitanje ali nisam znao gdje drugdje pitati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
što imaš instalirao od codeca i codec packova?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
To sam i mislio. Ne znam napamet gdje i kako, al negdje u postavkama k-litea ili ffdshowa ima opcija vocalize ili tak nešto, za pojačavanje glasa, pa probaj potražiti nešto tako, možda je netko prčkao po opcijama ffdshowa i tu se fakat moglo sranje napraviti. nisam u prilici pokrenuti nešto pa naći točno gdje i šta, pa skužaj što govorim ovako napamet. i usput, provjeri jel imaš možda oš štogod instalirano.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
skinuo sam s stranice od K-Lite Update za : * Updated Media Player Classic [version 6.4.9.0+ | Mod by Casimir666 v1.0.9.0] * Updated ffdshow to revision 1355 * Updated Xvid to version 1.1.3 * Updated Codec Tweak Tool i sad radi ok ...tnx svejedno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|