|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Trzav zvuk
Pozdrav! Imam problema sa dvd-rw-om na laptopu.Zvuk,kad učitavam cd, je trzav i usporen.Inače radi sasvim dobro što se tiče raznih instalacija,učitavanja podataka itd... Nadam se da neću morat opet reklamirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
prljav cd, maybe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
jeli na svim cd-ima isto ili samo na tome? ako je samo na tome stvar je do cd-a ako nije moze biti hardverske prirode ili softverske Obavezno provjeri dali ti DVD/RW radi u DMA modu i probaj testirati sa onim programom sto dodje uz neru, ne mogu se sad sjetit kako se zove, a na linuxu sam pa ne mogu provjerit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Provjeravao sam dma u ide ata controllers u device manageru... i sad nisam siguran dal je to to ,ali tamo je na prim. channel 1 pio uključen a na prim. channel 2 dma uključen ,na secondary channelu je dma uključen. Nemam nero instaliran |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() |
#6 |
Premium
|
[QUOTE=igorba;788243]Ako sam dobro shvatio, dma ti nije uključen na primary kanalu, za master? To bi značilo da ti hard radi u PIO modu, što nikako nije dobro. U svakom slučaju, svi ATA/ATAPI uređaji trebali bi ti raditi u (U)DMA modu, kao na slijedećoj slici.. Zašt su mi onda default postavke na laptopu takve?Na drugom kompu mi je isto jedan uređaj po defaultu na pio tj.secondary IDe channel 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |