|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ati x1800xt
Dobio danas x1800xt za koju sam se djorao za 6800gt. Prvo sam primjetio da je naljepnica strgana i da se vidi samo dio x18...odstatak naljepnice je strgan... Imam Sapphire PC-A9RD480Adv crossfire edition maticnu i ona javlja da grafa je x1800xt..everest javlja da je x1800xt.. Atitool javlja da ima 16 cjevovoda , ali baca artefakte...(Hladi ju zalman afcu900)... Koje su sanse da je modana... I kako dobiti boju na tv out...stalno je crno bijela , a ne znam di forsati umjesto svhs izlaza cinch....To je palilo kod nvidie... Zadnje iskustvo sta sam imao s ati bilo je s 9500@9700 i bjese fantazija...sad ![]() Zadnje izmijenjeno od: Amigaboy. 14.08.2007. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Je*o grafu koja odmah pod Zalmanom baca artefakte... Jesi očistio drivercleanerom ostatke Nevidia drivera? Prebroji koliko ima mosfeta na sebi, to ti je najednostavnije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Di da ih prebrojim , na kojem dijelu kartice? I zna tko kao natjerati karticu da baca u boji , a ne crno bijelo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Uf...ovak-prebroji one male crne kockice ispred onog dugačkog pasivca ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
6 komada... Zanimljivo , od kad sam spustio brzinu okretaja zalmanu , samo se desava mala zelena tockica..nema vise gresaka ...osim te tockice jel ![]() I neko rjesenje za tv out , a ne kupnja rca kabla (Googlo sam i nasao da bi rjesenje bio kabel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Prve XT su imale pet ali su rikavale pa ih nije bilo puno na tržištu, "normalna" XT ih ima šest-XL ima pet. Zalman ti je uštekan na grafu ili na ploču?
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Ustekan je na plocu preko potenciometra... Zasto onda baca tu jednu sitnu tockicu...da je modana , shvacao bi...da nije ...kme ![]() A tv out (Mislim , igre i ne igram , samo je lijepo znati da mogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
X1800XT je dvoslotna kartica i po tome je možeš razlikovati od X1800XL i GTO. http://www.newegg.com/Product/Produc...iption=X1800XT
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Probaj Tv-out preko onog s-video/chinch adaptera. I stavi konfu u sig jer nitko nije vidovit da zna koje napajanje imaš, ploču, proc, OS...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|