|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
(rijeseno) Limited or no connectivity
Vjerujem da se netko od vas vec susreo s time... Evo bacit cu sliku, jer slika govori 1000 rjeci! ![]() Obavezno svaki put kad se prijavim na korisnicki racun, moram pricekati oko 3-5 min da mi se pojavi ta "ikonica" u task baru, tek onda se mogu pokusati spojiti na net (MAX aDSL). Ono sto me sad zanima je da li je tu stvar u provideru (T-Comu) ili u mom racunalu? Kako srediti to? ![]() MBO: Asus M2N4-SLI |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
modem ti je spojen na usb ili? ugl fale ti driveri vjerojatno i da ne razumijem kakvu si to sliku stavio ![]() svaki put kad kliknem na pogledaj post se promjeni slika ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a znam, krivu sam sliku linkao, i nakon 4 pokusaja sam uspio dobru staviti! ![]() ugl, modem je spojen preko mrezne kartice, i vec sam na 3 razlicite probao i ista je stvar! trenutno imam integriranu na maticnoj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Možda ti ovo pomogne http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74723
![]() |
#7 |
Premium
|
ZyEXL Prestige 600 series, ali uspio sam rjesiti sve upisivanjem IP adrese (mada se ne osjecam bas previse ugodno kad znam da me se onda moze jako lagano ocitati..) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|