|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Maxtor 80 GB urnebesno rješenje :)
Disk je star 5,6 godina, ne sjećam se.Prije 3 godine se u jednom trenutku "zakočio" i izbrisao particije(nije formatirao pa sam za 2 tjedna vratio sve sa zgodnim programcicem Getdataback). Ono što zelim reći, nisam znao u cemu je problem ali budući da više nisam znao što da radim budući da nije htio čitati ni pisati na disk stavio sam magnet iznad diska na mjesto gdje je ono čudo što ide lijevo/desno unutra pa piše/čita(ne na motor za vrtnju ploča..) i proradio je instant :).Mogao sam pisati/čitati opet>uslijedilo je vraćanje podataka.Disk koristim već 3 godine tako(ne mogu priuštiti novi :). Ne znam, možda još nekome pomogne :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zgodno, ali nadam se da sad imaš backup... ![]() ![]() BTW, dobrodošao na PCE forum.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Infolab je vraćao podatke po nekim astronomskim cijenama, a da li popravljaju fizička oštećenja hardova trebalo bi ih pitati.
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Koga briga za disk ako ti se vrate podaci? @Deamon: zgodno rjesenje, probat cu s hrpicom neispravnih kaj imam doma ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
slike
poslao bih ti na emajl....ne znam ovdje na forum ubaciti sliku. evo skuzio....nisam stigao ocistit, oprostite mi :) i jos samo da napomenem, disk radi par minuta i bez magneta al onda ponovno crkne(odnosno uspori se beskonačno), magnet je ne znam zaboravih pogledat, 5w??, probao sam i s vecim, imaju isti ucinak, manji nemam od ovoga. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 04.08.2007. u 17:31. Razlog: slike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|