|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem biosa
da se malo promjene teme usput imam jedno pitanje,kada u biosu postavke kompa stavim na default temperatura aux mi skoći na 127 stupnjeva voltaža proca mi je u tom trenu 1.197 ili tu negdje (nemojte se odmah hvatati za to) procesor mi je na 1666 GHz. Da li je to normalno pošto imam E6600 koji bi trebao raditi na 2440 GHz u defaultu a ne padati ispod ili je to samo kod mene.Nije mi problem namjestiti ali ako to nije normalno da znam reagirati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ugasi EIST, i C1E, onda će ti proc raditi na 2.6 GHz. Da si malo više pogledao po forumu, našao bi taj odgovor tj. ovo što sam rekao. Aux nemoj gledati, to ti je nešto bzvz..."Zalutali" senzor ja bih rekao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Je, je, tipfeler ![]() |
![]() |
![]() |
|
|