|
![]() |
#1 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Graficka + maticna ploca problem
Imam malo stariju maticnu plocu MSI KT3V 333 na koju sam pokusao staviti radeon 1950 pro 256 AGP.Sve se normalno dize,ali kad treba uci u windowse nastane blokada.Instalirani su winxp.E sad,ploca je isflesirana na najnoviji bios,isprobao sam 1950 pro na drugoj ploci i radi,isprobao sam Geforce 6800 na toj KT3V ploci i radi,znaci sve je potpuno ispravno,ali te dvije kombinacije KT3V i 1950 pro ne rade.Jel mozda netko zna neko rjesenje za problem,bios ili stagod.Moram vam reci da nema druge opcije.Ta graficka mora ici na tu plocu i to je to,nema zamjene ili drugih kombinacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Koje napajanje je u stroju, mozda je preslabo? Malo vise detalja nebi skodilo (Windowsi, driveri, ostatak konfe, tocan model kartice itd...)
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Outer Space
|
Nije do napajanja,500 w kupljeno prije par dana,Windows XP SP2,Club 3D Radeon 1950pro 256 ddr,instalirani su najnoviji via all-in-one .5.12A.Negdje sam citao da bi to mogao biti problem ali nisam siguran,da novi via driveri instaliraju agp 3.0 pa da bi to mogao biti problem.Instalacija je friska,znaci bez nvidia grafickih i ati drivera,znaci samo win xp sp2 i via driveri 5.12a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije isto 500 W no name i brand name, prema tome, točno sve opiši. AGP 3.0 je zapravo AGP 8x... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Outer Space
|
Pa napajanje je smart box 500w,isprobao sam sa grafickom 6800 ultra i radilo je dobro,ako s tom grafickom radi onda mora i sa 1950 pro koja ipak trosi manje.A MSI KT3V je 4x AGP ploca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
U tom grmu leži zec... Na tu ploču ne možeš instalirati te drivere nego starije Retro chipset VIA 4in1 drivere... http://www.viaarena.com/Driver/VIA_4in1_443v.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Outer Space
|
Citiraj:
Jel sam pokrenem instalaciju tih starih drivera preko novih ili bas moram obrisati nove via drivere,ako moram kako i s cim,driver cleaner nema opcije za ciscenje via chipset drivera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Najbolje na čiste Windowse instalirati pa onda iza chipset drivera staviš drivere za grafu, zvučnu i ostalo. Naravno, prije sve staviš DX 9.0c, ako ne instaliraš SP2. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|