|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sad mi je 992.1, 5Mbit dok ne predam Aneks za 4Mbita... Ping je: 16ms Mislim da je na 4Mbit, oko 11ms... Al bum provjerio kad me vrate ne 4Mbit.
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nemaš se čega plašit, meni ni jednom nije pukla veza. bez neta sam ostao jednom prijenekih mjesec dana kad je amis nešto radio, na nekih sat - dva. Jedino što sam ja primjetio, dva-tri puta u mjesec dana dogodi se da mi neke stranice neće otvoriti od prve. Pingam ih, normalno ali ne otvara odmah nego nakon dva-tri pokušaja ili restarta browsera. Znam da to može biti i do browsera ali događalo mi se i sa firefoxom, operom i IE. Jedino za ping nemam pojma kakav mi je, budući da se uopće ne igram na netu nisam mjerodavan za to ![]()
![]() |
#514 |
Premium
|
Ima gdje za skinut te papre za Aneks, ili ti to šalju poštu?
![]() |
#515 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
|
Ja smanjujem ![]()
![]() |
#517 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
|
![]() |
#520 | |
Premium
|
Citiraj:
Ping je skakao gore - dolje. Dosta grešaka, itd... Malo je vukao http, malo nije. Ali na 8Mbit je sve radilo bez grešaka i oscilacija, ali me smetalo to što je ping bio 60-70ms... Dok je na 4Mbit, 25-30ms
![]() |
![]() |
#521 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
a jel ima ikakvih problema ako se uzme običan modem?
![]() |
#522 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
meni još uvijek ping za nekih 50 viši od normale, za poludjet. Ogromni je gušt igrat Cod2 protiv tipa kaj ima ping 24 a ja 146 i to CTF, genijalno, svršeno doživlaj kakv se treba doživejti ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ljudi moji sta se opterecujete previse, ja sam hepi sta imam flat a ne da mi je ping jos -10 ima mjeseca kada radi savrseno a ima dana kada nesto steka, ali dok amis nece imat sve svoje nemogu niti puno ocekivat, glavno da surfam i nebrinem za sve one mb, i da stalno provjeravam koliko sam skinuo, provjeravao sam prvih dva mjesca koliko sam skinuo a onda sam odustao jer to nije vise onaj gust, skidam nebrinem racun isti i to mi je cilj ovog neta, pogiram koji igru na netu i sve ok, pingovi sjajni (isti kao na tcomu) i neznam zasto svi jaukate kada netko kaze ping cca 50 pa ok ako se nastavi tako onda jaukcite ali ako se desi pa nije strasno, a i na tcomu kada ste bili niste stalno jaukali, ukratko trazite dlaku u jajetu, nemoze sve biti savrseno iz dana u dan ali od tcoma amis je nebo i zemlja, stoga prosljakat ce sve, oni rade i pokusavaju nesto popraviti stoga poolako i sve ce doci na svoje, istina da svi zelimosavrsenstvo za svoj novac ali nazalost to necemo iamti dok amis nece imati svoje zice i ostalu infrastrukturu, stoga polako i sve ce prosljakat imam i ja problema pa sam morao fleshat modem i to je to, sada ih se bojim zvat jer sam uvjeren da "nevide" moj router, ali od sada sve sljaka u savrsenom redu, stoga ako vas toliko to smeta ili nesto steka samo fleshajte router i sve bu ok (nisu dva updata routera bezveze na netu zar ne) |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
koji router daje Amis?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Čekaj kakve sve uređaje imaju u ponudi jel samo routere ili imaju u ponudi još i neke modeme ??? ![]() Mislim meni netreba nikakav WLAN router u smislu da se bežično povezujem kad imam desktop PC, tj. kad je telefonska utičnica od PC je udaljena svega 1m. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Premium
|
Citiraj:
pa onda uzmes obicni lan a ne wlan, i daju samo ta dva modela |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
aha da, a Metronet ima samo ovu verziju sa WLAN-om (Speedtouch 780WL) jel daju na Amisu username i pass za admin pristup na router? ako ne daju, kak si uspio flashat? ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
hej ljudi ja sam na 2mbit vezi i ping mi je preko onog carnet testa oko 50ms, a preko speedtest varira izmedju 18 i 100, srenji je opet oko 50 jel ih mogu zvat da mi to spuste ili je to ok? edit: zvao sam ih i rekli su mi da mi ne mogu pomoc, da je valjda zasicenje mreze i da oni tu ne mogu nista ucinit inace u igrama (tj americasarmy) mi je ping oko 100+-10 ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 14.07.2007. u 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nego jel ti još uvijek imaš ovakav ping prema Mariboru????????? Ovo je bez firewala: ![]() Sa firewallom imam 29/33 ping do tamo - znači još nisam sredio firewall za to - speedtest - (ZoneAlaram). Čisto pinganje www.eglue.biz - 12 ms
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Premium
|
@MisterM imas pm da jos uvijek mi je takav ping prema mariboru +-5 EDIT: evo sada sam napravio jos neke testove, i stvarno mi je visok ping prema mariboru svigdje je manji ali maribor je veci mozda trenutno budem se jos time pozabavio predvecer kada nece biti ekipe online ![]() EDIT2: direktan ping (ne preko speedtesta) je 20ms sta je prihvatljivo ali kod igranja je ping normalan dakle zavi kako koji server ali prosjek je nekih 40ms Zadnje izmijenjeno od: mikimikic. 14.07.2007. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Ma bitno da moš igrat...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Hejter
|
evop rvi problem - posto me nije bilo nekih 36h doma ,od jucer popodne vele starci da nisu mogli primati pozive , odnosno kad netko nas zove veli Linija u kvaru , stari ih je zvao i jos uvijek ne vjeruje da nemaju ekipu za intervencije vec su mu rekli da u ponedjeljak ce popraviti , ja dosao ugasio router i upalio opet i pustio da prorade ponovno sve lampice i vidi cuda Sve radi ... jer ja imam neki magic touch na speed touch ili je samo neki kuršlus bio ? bas me zanima oce li sutra sto iz amisa javiti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Ne postoje terenske ekipe - ako kenja parica ili vod to rješava T-com za sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |