|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
USB ili PS/2
Kaj bi bilo bolje??? Kakva su iskustva-da li tipkovnicu prikopčati na PS/2 ili USB??? Čul sam da na USB-u zna bit problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da USB tipkovnicu ne možeš koristiti u Biosu i u Dosu. Za bios nisam siguran
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj to ne služi za to???, ili je fora baš u USB tipkovnici??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
noviji biosi (bar na mojoj ploci) imaju opciju ukljucivanja USB tipkovnice i misa, pa s tim u vidu, mislim da bi trebalo raditi i u DOSu ak se ukljuci jelda :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Ipak mislim da za DOS moraš imat instalirane posebne drivere. Jelc: Mislim da USB tipkovnice ne pate od one boljke da kad stisneš 3-4 tipe isto vremeno počne tulit iz PC speakera. Tako i onako je USB zauzeo primat priključka, pa je pitanje vremena kad će se prestat montiravat PS/2 port na matične.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Da-ali neki OS-ovi ne šljve uopće USB pri instalaciji ![]() Mene više zanima kakva su iskustva i da li voli delati probleme u radu. Neki su se žalili da imaju kašnjenje u pucačinama i razno-razne ispade pri radu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
Da imam USB tastaturu možda bi ti i mogao reč u čemu je fora ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Znam da radi u BIOSU, ali ja mislim da ne radi u DOS-u.Znam da miš koji je preko USB-a ne radi u DOS-u.Ali ima jedan exe fajl kojega kada pokreneš mogu radit i tipkovnica ili miš preko USB-a.
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
sve novije ploce imaju opciju u BIOS-u koju ukljucis ak zelis da ti pod DOS-om (ili u BIOS-u) rade USB mis i tastatura. i to funkcionira kak treba. ja npr. imam i mis i tastaturu prek USB-a...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Ma, od kad sam uštekao vražju stvar pri gašenju računala mi comp razmišlja minutu-dvije, hoće-neće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
Ha-ha ![]() ![]() ![]() Konjina....da sam odmah otišao pogledati za nove drivere skratil bi si muke... A lijepo piše da nova vezija ispravlja moj problem, "System takes an abnormal amount of time to shut down" Ono "abnormal" je blago rečeno... Bilo kako bilo-problem je rješen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
A-ha...možeš si mislit kaj je piva lupala-a morao sam voziti ![]() Na kraju krajeva-nije loše ni ispalo...dobio sam CD, tipkovnicu, i novi mob je moj ![]() ![]() Ja bum njoj poklonil novu lamelu, košaru, druk-lager i protočni lončić za auto:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
|
Ma nema šanse da se izvučem ![]() TO bi ispaštao još godinama ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|