|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() pozz ljudi ovak moze te mi reci, koju da AGP grafu kupim do 750 kn, al da bi frendu bila vecinom za igre, znam da su agp stare, bla bla bla, al ja sam reko kaj trebam pa molim da mi to odgovorite! inace ima rodendan i neku ati-radeon 9200 series ak se ne varam ima 128 mb i na nju mu vuce; nfs carbon na najvecoj grafici, san andreas na najvecoj grafici, fifa 07 bez problema, a ne vuce mu virtua tenis 3 a inace je tenisac pa bi mu ja grafu kupio da moze i to igrat, jer znam jednog tipa iz grada koji ima neku jadnu grafu od 256mb platio ju je 499 kn i sve mu vuce! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
7600gs |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
evo tocno ovako; san andreas na HIGH grafici a nfs carbon na najvecoj 100 % pa ima sve dobro osim grafe.... ok onda mu mozda to kupim a dal je ovo bolje; http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1101332 ah, jbm, ta nvidijina nema ulaz za 1.5 V a njegova maticna samo od 1.5 V podrzava a da onda uzmem ovu radeonku x1550, meni se cini ok (ova sa linka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
Ne, gore navedena grafa nije bolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
al kuzis ova nema za 1.5V ona je 3.3V ak se ne varam, a dal bi mu na ovoj iz optimuma vuklo virtua tennis 3 i top spin 2? ej daj mi nadi neku u ve*milovoj ponudi ak ti nije bed, al osim ovr 7600gs jer ima neke 3.3V |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ti nama lijepo reci koju on maticnu ima. odnosno koji agp utor. ne samo ono sa x (4x,8x) nego i specifikaciju (agp 2.0, 3.0...) ovo o cem pricas su ti radni naponi agp-a, i kao takvi nemaju veze sa izborom grafe, jer ak ces danas kupit agp grafu, maticna ili podrzava ili ne, nema podijeljenosti.
![]() |
#10 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo, josh jedan glas za 7600GS i...jedan prigovor. GTA San Andreas sa high detaljima na Radeonki 9200??? Ajd, ne izmishljaj. Ja se dobro sjecham kako je meni San Andreas bio neigriv chak i na 800 x 600 rezi sa low detaljima na mojoj radeonki 9550. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
ej pa nejde mu na maticnu ta u ve-milu kolko to puta trebam rec, a ova *Albatron GF 7300GT AGP dal valja kaj, jer je u ve-milu na akciji, dajte mi onda sad konacno recite kaj da uzmem osim te 7600 jer po stoti put mu nejde na maticnu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Decko, smanji malo dozivljaj i nauči normalno pričati... a ne k'o da si na speedu i k'o da nemaš zrnce pristojnosti i kulture ![]() Ako podržava samo AGP napon od 3,3V (AGP 1.0), na plocu mu ne ide onda ni jedna nova AGP grafa... ako ima ploču koja podržava AGP4x/8x (AGP 2.0 i 3.0, ako se ne varam, a to su sve ploče od 1999. na dalje), bilo koja nova grafa mu sigurno ide na ploču i neće je skurit. A koliko ja vidim, ta ploča koju si naveo podržava AGP 8x i to uz to još i poprilično novog datuma proizvodnje. Zato uzmi što su ti dečki preporučili. Sve drugo se manje isplati, a 7300GT je ipak dosta slabija od 7600GS.
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 09.07.2007. u 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ploča o kojoj čovjek govori ima integriranu VIA grafiku i agp 4x port. Znači da će svaka agp grafa koju danas nađe na tržištu raditi na toj ploči. http://www.asus.com/products4.aspx?m...11&l3=242&l4=0 GF 7300GT baš i nije grafa za igranje jer je to low-end model. 7600 ili x1650 su puuuuno bolji izbor.
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle domach777 samo FYI ja vjerujem da možda u igri i ima sve na maksimumu ako je u driverima podesio sve na performance i to na manjoj rezi, ali to nema veze sa pravim izgledom tih igara... Ako mi ne vjeruješ slobodno navrati do nekog od forumaša ko ima npr 7900GT pa ćeš vidjeti...
![]() |
#15 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citam ovaj thread i nemogu vjerovat ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
ok onda cu mu valjda to kupiti, hvala svima na savjetima al evo nesto sto pise u knjizici od maticne: the agp slot supports AGP8x/4x cards. When you buy an agp card, make sure that you ask for one with +1.5V specification. Note the notches on the card golden fingers to ensure tkat they fit the agp slot on motherboard.. i sada dolje ima ovako: pogledajte link: http://img62.imageshack.us/my.php?image=untitledfa9.jpg a ova 7600GS nema tu rupicu ovdje gdje u knjizici pise 1.5v samo hocu bit siguran da cu kupit kaj treba, btw nema nekog celeronk neg ima core duo E6** neznam tocno koji (bus speed 800) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |