|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Imam ovaj router, spojen je na dva kompa preko LAN-a. Često vozim rFactor preko interneta i u najgorim trenucima, u utrci, za bodove, u kojoj sam vecinom na drugoj poziciji na pola utrke mi dođe poruka "connection lost". Prvi put se počelo pojavljivati prije možda dva mjeseca. I pogledam šta je, kad odem na 192.168.1.1 tamo naravno status: connected; 0:24seconds ili slično. Znači da se ponovno spojio. Taj slučaj sam izolirao kao može se dogoditi. No to se ponovi svakih tjedan-dva, a najzanimljivije nikad ne vidim kod običnog browsanja. Evo prije deset minuta se to ponovo dogodilo, prvo pred početak kvalifikacija, no uspio sam se vratiti, a onda i u sred utrke nakon pola sata. Rekao bih i da se mora ponovo spojiti svakih 24 sata. Ali zašto je to napravio i pola sata kasnije??! Prije tjedan dana sam došao na ideju da se možda pregrijava, pa sam improvizirao sa starim TT 12cm ventom na stolu i 5 debelih kutija za cd-e iznad - routerom. Sad je hladan na dodir, ali evo opet se ponavlja. Ima li itko iskustva s ovakvim problemima i da li je možda problem u T-comu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji firmware koristis? Da probas flashnit "2.14.02.19_BA010a"
![]() |
|
|
Oglas