|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kako osposobiti VIVO/AIW Tuner na Visti
Svi koji imaju grafičku sa ATI Theater 200 chipom ili All In Wonder dobro znaju da trenutno na Visti to jednostavno-ne radi. Razloga za takvu svinjariju koja se povlači već mjesecima jednostavno nema, nije nikakav problem napraviti funkcionalan WDM driver koji će raditi na Visti-najvjerovatnije se radi o bog-te-pitaj kakvoj bijačini Microsofta ili o ljenosti ATI driver teama. Pretpostavljam da se radi o pitanjima vezanim uz zaštitu kopiranja/presnimavanja. Bilo kako bilo-dok se oni natežu mi ne možemo koristiti Composite/S-Video ili Tv Tuner sa All In Wonder ![]() Ali-ima lijeka i za to ![]() Potrebno je skinuti ati_LH_RC0_32.exe drivere http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/70549 Pokrenuti instalaciju. kad se otpakiraju na mjestu gdje su i inače ATI driveri (npr. C:\ATI\SUPPORT\ati_LH_RC0) pojaviti će se klasični screen za instalaciju-kliknite cancel. Otići u Device Manager, naći NTativrv01, desni klik na njega i odaberite Update Driver Software. Ne smije se odabrati automatsko traženje nego mu lijepo ručno odredite putanju do WDM drivera (C:\ATI\SUPPORT\ati_LH_RC0\Packages\Drivers\WDM\AVS_T200) Kad instalira driver napraviti restart računala. Od softa sam isprobao PowerCinema 5, AMCap, WinDVR 3 i naravno dobri stari Media Player Classic. Sa Media Player Classic radi i Tv Tuner na mojoj AIW X1900, na PowerCinema 5 Composite/S-Video (ne želi pokrenuti Tv Tuner makar prepozna i analogni i DVB-T i nađe sve kanale) ali to može biti i do mog masakriranja programa. WinDVR i AMCap rade. PoweCinema 5 Composite input: ![]() Media Player Classic Tv Tuner: ![]() To bi otprilike bilo to ![]() Zaboravio sam napomenuti da nema potrebe raditi deinstal drivera koje trenutno koristite budući da se instalira samo WDM driver.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Otići u Device Manager, naći NTativrv01, desni klik na njega i odaberite Update Driver Software. Ne smije se odabrati automatsko traženje nego mu lijepo ručno odredite putanju do WDM drivera (C:\ATI\SUPPORT\ati_LH_RC0\Packages\Drivers\WDM\AVS_T200) Kad instalira driver napraviti restart računala. Jelc kako da dobijem NTativrv01 u Device Manager-u jer ja to nemam ili treba ponovno instalirati drivere kad je VIVO kabel ukljucen jer kod mene nije bio ukljucen. Poz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
To je bilo aktuelno prije-od 7.6 drivera su konačno napravili WDM za Vistu. Tako da ako si instalirao 7.6 trebao bi ga imati. Inače je taj NTativrv01 stajao pod "Other Devices"
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|