|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Mene zanima dal kad overklokiram grafulju trebam metnuti novi cooler na nju (uzmite u obzir da ja imam dosta staru grafulju koja se baš i nebi trebala preveč grijati ) ? I gde uopče mogu kupiti coolere za grafičku karticu , nisam nigde videl da se prodajeju ?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
www.links.hr odi pod ventove i nadi VGA vent... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
|
E fala ti ![]() A sad nekaj drugo , testiral sam grafulju s onim alatom kaj je neko nedavno tu metnul Atitool ili tak nekak , i u njemu ima one opcije manimum core i maximum memory , ja sam pokrenul da odredi maksimalnu brzinu na kojoj more delati jezgra i dšlo je do 308 i onda mi je odjemput nastal crni ekran i ekran je javil nekaj out of freqvency ili tak nekaj , insam sad zapamtil i morla sam restartati , kaj mu to znači ? A drugo mi je nekaj čudno , kad sam tak isto testiral memoriju došla je sktoz do 500 , pa mi sad nije jasno dal je to stvarno moguče s mojom grafičkom ili to nekaj program muti ? E i da metnul sam core na 300 i ostavil memoriju na 500 pa testiral za artifakte , i nije ih bilo , pretpostavljam da je to dobro .
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
|
Ma znam , dosta je stara grafulja , ali dobro je potegnula core sa 246 na 300 i više a memorija sa 180 i nekaj na 500 Pa makar dobil i jedan fps više i to mi je nekaj dok ne nabavim Spphire 9600XT ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|