|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Radeon x1650pro AGP & zalman VF700
Eto .. kad se nema više para onda se modificira .. dakle svi vi koji ste nabavili tu grafu i imate tog zalmana netrebate kupovati vf900 vec je dosta da na vf700 prosirite onu vanjsku rupu za šaraf ( sa gornje i donje strane ![]() evo kak to zgleda ![]() ![]() i usput dobite hlađenje memorije kojeg sa stock kuljerom nije bilo ![]() ![]() ![]() P.S .. kakav je to chip na poleđini kartice .. vidi se na drugoj sliki .. prek njega je naljepljena nekakva "nemam pojma kakva " ko guma .. a taj vrag se nakon 5 min tak zagrije da si čovek prst speče ... neznam dal bi maknul tu gumu dolje pa nekaj drugo stavil gore il mogu tak ostaviti ![]()
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To je valjda Rialto chip. (PCI-E/AGP bridge)
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja bih prije skinuo gumu sa čipa i stavio nekog pasivca gore, može biti samo bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#6 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
na AGP treba širit, a na PCI-E ide bez problema ? Ma iman VF700AlCu, tj. ima prika viška pa bi moga posudit/prodat. Ovaj defaultni cooler pali glomazan i dobar, al je u biti škart. BTW O Ovome se radi: LINK U solidnoprovjetrenom kućištu temp grafe u loadu se kreće i do 75-80 što me jako iritira (+ grije mi ostale komponente) Tako da me zanimaju temp sa VF700. Kolike su u prosjeku ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|