Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.06.2007., 22:41   #1
đo dalton
Mrzim Lucky Luke-a!!
Moj komp

đo dalton's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Frka sa zvučnom karticom

Ovo je previse jadno da bih pisao i sram me i postat ovo,al eto zapeo,u cem je frka,svratio frend,kupio zvucnike sa subwuferom,sistem 5.1., a posto nema zvucnu odemo kupimo pci obicnu zvucnu za 60-ak kn.uz nju mali cd sa driverima,za 95,98,me,i xp.frajer ima windowse xp sp2 na malo slabijem kompu,amd duron,256 keksa meme.upiknem zvucnu,odem u device manager,zvucne nema.prebacujem u 2.slot,opet isto.load biosa na defaultse,i zvucna se uredno pojavi u device manageru.da cu nabacit drivere preko update driver,odmah iz devica managera,nek si sam pokupi s cd-a kaj mu treba,nece.nemoze nac drivere.otvaram cd, pokrecem setup,spor do bola za 15-ak minuta zavrsava,pokrece restart,ocekujem zvuk,nista-grobna tisina.kopam u control panelu, sound device,pokazuje mi driver sis neki broj,to je taj njegov driver,koji je uredno prepoznat,komp kaze da zvucna ispravno radi, da je driver ok.sve je ok,zvucnici spojeni uredno,kako pise u uputama-ispravni su.pa u cemu je onda frka?posao za koji treba 10-ak min meni se razvukao na 4 i pol sata.od zvuka ni zvuk komarca.molim pomoc....

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno