|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
HDD Seagate 250 GB problem
ovako... komp je radio najnormalnije i prilikom prebacivanja filma sa prijenosnog diska na doticni, komp se smrzo..prilikom reseta vise se ne dizu windozi... uglavnom disk je vidljiv u biosu i inim programima.. bootao sam komp sa hiren'n bootom pokrenuo disk test neki koji ima gore i prva polovica je prosla ok, dalje nisam testirao.. zatim sam pokrenuo hdd regenerator da vidim sta ima, odmah na pocetku mi je kao nasao bad sector i tu se program zblesirao.. reset kompa, pokrenuo sam partition magic vidi disk i pise za njega partition table error #121 found odem napraviti format, te onda javi... BADMBR, Primary volume, 238472.7MB disk nema garanciju, sta napraviti, sta probati da se ozivi? thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nisam uspio rijesit problem, ispocetka barem je pod test toolsima s hiren's boota neki hdd test vidio disk normalno sad ga ne vidi.. da li je moguce da ga je zeznula temperatura, jer je disk radio na 40-ak stupnjeva sigurno od kako su ove vrucine? i da li ima kakva firma koja se bavi bas riknutim diskovima? thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
40 stupnjeva nije nikakva velika vrućina da bi disk bio u nekoj opsanosti, pa makar radio 24/7. edit : Jesi probao fixmbr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Dobro kaze wichitaq, prema erroru koji ti baca ocigledno je otisao master boot record. Probaj ili fixmbr iz recoverya ili fdisk/mbr sa startup diska nekih starijih windoza (ako ga imas). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|