|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() yo!! stvar je da mi je grom puknuo u kucu i spalio mi instalacije... ja sam taman ukljucivao przilicu u komp i desio se izboj (ne plazme nego struje ![]() posto sam skuzio da nest ne stima odnio sam testirati djeove kod frenda i vidio da mi ne radi ni graficka kartica... uzeo sam graficku od frenda i stavio je na svoju maticnu i skuzio da ni to ne radi... maticna dobiva struju fkorz ejr je crvena dioda na inoj stalno upaljena... za proc neznam jos nista al se nadam da on nije otisao... e sada zna li tko rijesenje ovog problema tj sto je otislo ili da jednostavno kupim novu maticnu?? e da konfa je bila celer 1.100mhz sdram 362 mb Geforce 2 54mb matrox 60 gb dvd + cd rw edit: e da idiot me ![]() Zadnje izmijenjeno od: Primal. 06.01.2004. u 03:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
dobro si i prosao (nije prevelika steta) , racunaj da sve mozes kupiti novo (99%) , u mom slucaju komponente koje nisu riknule odmah , riknule su za par tjedana,.... evo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Ide grom i u koprive...
...kupi novi celer i matičnu...to je STATIČKI ELEKTRICITET i tu ti bog ne pomaže,osim puno,puno sreće.I moj frend je imao isti slučaj...
![]() |
#4 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
zbem ti gromove, meni je sprzio dva diska, modem, maticnu i proc. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|