|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem sa gašenjem compa
Ne mogu natjerati XP na shut down. Svaki put ode na restart i počne ponovo dizati sistem. Ako stisnem u tom međuprostoru na power button onda se ugasi. Ploča je EP-8RDA3+ a procesor je Barton 2500+. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi gledao šta u control panel>power options |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja sam imao tu ploču ali PRO verziju sa Barton 2500+ te sam imao isti taj problem! Rješio sam ga tako da sam pregledao dali sam dobro spojio konektore između matične i kučišta te sam skužio da sam krivo spojio konektor RESTART na matičnu! Fulao sam za 1 pin i to me zafrkavalo, moguče da imaš istu situaciju kakvu sam ja imao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovako definitivno nisu postavke u power options ,a nisu ni žice za RESET i POWER ON krivo spojene. E sad ova treća opcija je najvjerojatnija, ali ne znam što je bilo na forumu prije. Ako se ko sjeti neka napiše. Hvala na pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
skoro sam reinstalirao komp. ali posle toga poceo je sporo da se gasi i to ne stalno vec posle neke aktivnosti tipa skeniranja,odlazka na net itd. i to mi zadaje velike probleme. da li znate sta je u pitanju i da li imate neko resenje. HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Možda si trebao otvoriti novi topic... A ako ti se sporo gasi, vjerojatno je pagefile ili radna memorija zagušena tim radovima (skeniranje, odlazak na net), pa je to razlog. A koji komp imaš? Za sva ostala pitanja > ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
p4, amd sempron64 2600,asus 256mb ati radeon 9550, 512 ddr..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
ja imam isto bartona 3000+ i ne mogu ga ugasit isto. jedino 5 sekundi držat gumb za paljenje ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Svm dečkima s shutdown problemima sa Epoxicama - flashajte si biose na novu verziju, sjećam se da je bilo rječi o tome u nekim biosima što su izlazili jer sam ja čitao onaj chengelog za svoju ploču (makar sam ja imao 8rda3i pro pa sam bio pošteđen toga) pa sam vidio i za ostale što je tamo pisalo tako da bi to trebalo rješit stvar, bilo je nekih problema sa APMom...
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
sorry šo upadam u temu ![]() isti prob al je matična matsonic MS8137C+ ,,,Award BIOS-a flash 05/06/2004 noviji i nemogu nać na njihovom sajtu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|