|
![]() |
#1 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
512 MB RAM-a ruši komp
Jučer sam bio u linksu i kupio jednu pločicu od 512 rama, točnije kingmaxov super-ram ddr400. stavim ga u komp gdje je još jedna pločica od 512 rama i uključim dual channel. sve 5, izvrtim par igara, super pi od 10mb... kad navečer počne mi gasit IE. ja sam mislio da nije niš jer se često IE sam od sebe ugasi. poslije toga opera, pa samo se ugasili att pa počelo bacat i explorer problem. ja mislio dugo je upaljen komp i fino ga restartam. kad ono uđem u win, sve 5 ali pokrenem bilo koju aplikaciju i komp se samo restarta. probam opet, ista stvar. danas ujutro izvadim ram koji sam od prije imao i ostavio samo 512 koji sam jučer kupio. izdržalo je punih 2 minute ![]() ![]() stavim natrag staru pločicu, izvadim novu. sve 5 još sam vratio i timinge memorije da nije možda to bilo u pitanju. ali ne pomaže. e sad, kak je to memorija sama od sebe počela rušit windowse, nakon više od pola dana stabilnoga rada? memtest ne pokazuje ništa na toj novoj pločici, a windowsi sumnjam da su krivi. reklamacija ili?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vrati nazad taj keks i uzmi neki drugi jer je očigledno u pitanju teška nekompatibilnost između njega i ploče.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
da, moram očito, sad sam baš stavljao keks u sva 3 slota, komp se ruši. stavim stari bilogdje i radi. znači ipak reklamacija. samo nije mi jasno kako je mogao cijeli dan raditi i onda se odjednom samo rušit i više neće radit
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni je sve radilo ok 1. pput ali kad ugasim comp i opet ga upalim onda pocnu sranja.... Kad izvadim 512 a ostane samo 256 opet sve radi, stavim opet 512 sve radi ali nakon gasenja kompa ili restarta opet se sve sje.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|