|
![]() |
#32 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo jedne anegdote iz real lifea. Prodavao ja citav komp, ono fino balansirana makina, uredno slozeno, kuciste lagano modano... uglavnom bolje, brze i ljepse od nekakvog prosjeka. I dodje je pogledati potencijalni kupac. Stariji tip (35+), gamer, kaze da mu treba najvise za igranje i browsanje webom. Ali bas se ne kuzi toliko u HW, ono, zna koja grafa i koji CPU su dobri, kako ih lagano clocknuti i to je to. I pokazujem ja njemu rad u Windozama, pokrenem par igara, 3D markovi, Prime95, memtest i sl. i sve 5. Ali vidim ja tip se malo necka, oce-nece, malo mu je cijena previsoka, pa bi on jeftiniju grafu, te ovo, te ono. Kazem ja njemu, ajd ti malo zasjedni i probaj sam igrat, surfat itd. Kad je on sjeo, i primio MX510 u ruke (inace imam Func.30 glatki mousepad, i redovito ga cistim kao i silikonske nozice na misu), skoro pa se usrao, doslovno. Nije se mogao nacuditi kako fino klizi, skoro da sam trci. ![]() ![]() Za 15-20 min. tip vadi novcanik i kaze, ajde uvjerio si me, evo ti pare. Naravno, mis mu nisam prodao jer sam ga i ja tek uzeo. Ali tip je nedugo nakon toga uzeo MX518 i bio prezadovoljan. Jos smo ostali u kontaktu, i ponekad zabrijemo o HWu, igrama i sl. Pouka price: dobri misevi prodaju kompove. ![]()
![]() |
#33 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ja i dalje nekuzim da do dana danashnjeg josh ima ljudi koji misle da se na bezicnim mishevima ne osjeti lag. znaci jedna je stvar da vama mis u potpusnosti odgovara i zadovoljni ste s njime(sto dakako moze biti istina uzimajuci u obzir za sta se koristi na kompjuteru), ali zavarat se (i druge) da je lag nepostojeci stvarno nije uredu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a gle stripy mozda ljudi neosjete ? cuj ja osjetim npr i dao bi se kladiti da svi stariji gejmeri bi osjetili...
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
evo ja sam stari gamer, imam 36 godina, znaci prevrteo sam tonu igara i bar 15 miseva i opet kazem G7 je najbolji bezicni gamerski mis! ja bih stvarno voleo neko da mi kaze ko je igrao sa ovim misem, da je osetio lag... te price mx518 zakon, rulez bla bla, ne kazem taj mis je stvarno ok, ali porediti ga sa G7 je u najmanju ruku neumesno |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
a-wAnnaBe
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
a-wAnnaBe
|
q3. za vrijeme normalnog igranja se osjeti. neznam kaj zelish cuti. ti to ocito ne percipirash . jedino ti mogu savjetovat da se snimish, gdje znaci u kadar imash svoju ruku i monitor..pa cesh valjda onda primjetit kasnjenje. znaci po neznam koji put ponavljam, ne govorim da je mish nije dobar za neke ljude, ali tvrdit da nema lag nije u redu. i ne, taj lag nije zanemariv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Moje je mišljenje da ako je netko toliki gamer da mu treba G7, onda neka kupi MX518.. ![]() ![]()
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
prijatelju, necu da se nastavljam ali ti mi sad pricas o G3, zato ne sudi o konju kojeg nisi jahao.. ti si ubedjen ako je bezican da mora imati lag, i ako ga ima on je zanemarljiv i domenu teorije kod G7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
G5 rulezz, dok ne kupim deathaddera ![]() |
|
![]() |
![]() |