|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pitanje u vezi p4 3.0 preskija
Đubre sam i gad jer mi se ne da traziti po forumu.... ...a zanima me koji cooler najbolje hladi preskija 3.0 s478? ...trenutno je na njemu termaltakeov bakreni pasivac (ogroman) i on drzi stabilno komp, samo mi se cini da bi ga puno bolje hladio aktivni cooler. ...thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Koliko misliš dati novca za cooler? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
|
TT Sonic Tower/Big Tyohoon / Scythe Ninja Plus/Mine...svi oko 300kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Čekaj, kažeš da imaš nekog TT pasivca? Da nije Sonic Tower ili nešto slično? Ne vidim razloga zašto kupovati novog kad na ovog samo bubneš 120 mm ventilator i to je to. Daj postaj sliku pa da vidimo o čemu se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
gdje da stavim cooler? LOL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
|
Hm, pa po slici bih mogao reći da bi bez problema mogao 80mm il čak i 120mm vent ušarafit... Na ovaj veci blok s vanjske strane... EDIT: 3000. post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
|
Na onaj okomiti plavi toranj...Izmjeri si veličinu tornja i pogledaj što bi ti moglo stati. LOL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
zalman
ne trebaju ti cooleri za prescot od 300 kuna novi...ja ti imam zalmana 7000-Cu kojeg i ujedno prodajem jer mi više ne treba za 100 kuna...evo trenutno hladi moj p4 3,00 ht prescot i u idlu je 44 temp a kod loada oko 50... ako si zainteresiran,pogledaj link... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71898 pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
...a sto se tice zalmana....negdje sam citao na ovom forumu test za coolere za 3.2 preskija s478, i koliko se ja sjecam zalman je bio favorit ali nije se proslavio...idem pronaci ....250 kn je novi....koliko je tvoj star? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium moderator
|
Bilo bi ti bolje staviti vent na tog TT-a nego Zalmana...Onak, samo savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
ok, probati cu sada....ali mi je malo za***ano.... ....imam abit IC7, pa nisam siguran da mogu postaviti pasivca u oba smjera 1. da je uspravni toranj blize zadnjem djelu kompa -> tako mi stoji sada 2. da je uspravni toranj blize prednjem djelu kompa -> tako bi htio da bude zbog toga sto : tako bih stavio ventilator na njega da puše kroz uspravni toranj prema zadnjem djelu kucista i da toplina ide van, jer ako ga stavim dok je pasivac u poziciji 1. onda bih puhao prema dvd romu... evo link za test http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24470 odoh probati ga okrenuti.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.
|
Jel 80 ili 120mm? |
![]() |
![]() |
![]() |