Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.06.2007., 19:59   #1
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
(riješeno) Canon iP4000 neće se ispravno upaliti

Dakle nekidan je radio normalno. Imao sam unutri zamjenske crne boje i original kolor, ali bile prazne. I danas odem i kupim zamjenske kolor i dodjem kuci pritisnem da se upali i krene rondat i sam stane. I sta cu, ja ugasim i ponovo ono opet nista. Dakle nisam ni uspio staviti zamjenske kolor unutra. Uglavnom vi koji imate to cudo znat cete o cemu pricam. Dakle cuje se ono kad vrti nesto i nakon toga vrtenja treba nesto ko pucketat, mislim pomice nesto. E meni odvrti i onda krene taj drugi dio i stane. Lampica svijetli normalno zeleno, pa malo narandjasto. Komp ga prepozna ispravno i u tom "bolesnom" stanju. Mislim eto neznam vise kako da opisem tu situaciju. Ako itko nesto zna neka mi se obrati, inace printer nema garanciju.

EDIT: evo probao sam nesto printat i imam ovaj eror
Canon PIXMA Error 6A00

Uglavnom nasao sam na netu da se mora nesto ocistiti ili mehanicki pomaknuti. Budem jos probao pa javim.

EDIT2: a evo radi ko bumbar
Dakle ugasio ga, uzo malo wc papira , otvorio sve sto se dalo otvoriti i rucno pomakao glavu skroz lijevo. Potom papirom oblozio prst i i malo cacko po spuzvici di sjeda glava i pomakla se spuzva prema dolje i malo ja to pobriso. Vratim glavu upalim i eto ga na. A jesam se uplasio, a moram printat neku foru sestricni za svatove. Eto aj uzivajte.

Zadnje izmijenjeno od: Momir. 14.06.2007. u 20:25.
Momir je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno