|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pioneer DVD pržilica problem
Dakle imam Pioneer-ovu pržilicu 111, sve uredno radilo dok nisam instalirao Nera i nakon njega pržilica javlja CANNOT INSTALL REGISTRY ERROR 19...da kliknem na help ali ne da mi tu opciju...ne mogu przit ne mogu nista. Probao sam obrisat iz device managera pa reinstalirat nakon restarta ali opet ***e...zna li netko kako ovo rjesit? Pokušao sam UNINSTALL, remove sa Nero Remove tool...itd itd...milion puta reinstalirao...i ne ide... E ***i ga sad imam stvarno problem uninstalirao sam, onda sam restartao kao što je soft tražio i sad nakon restarta opet isto, a imam novu Pioneer pržilicu faken nije valjda da moram opet novi sistem reinstalirat a prekjučer sam uff... Evo slike... ![]() Je li mi može netko savjetovat što da napravim i dalje ne mogu pokrenut pržilicu i dalje dobijam isti error a skinuo sam sa nero removal tool ostatke i unisntalirao sam, google isto, tražio sam drivere za pineer 111 ali ne mogu nać, ako ima netko bilo od ovog da mi pomogne da ne moram po ovoj žegi opet reinstalirat windowse zbog blesavog NERA...ufffff zamrzio sam ga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji si Nero instalira ako je 7 provaj jos s ovim alatom http://www.nero.com/nero7/enu/Nero7_CleanTool.html pocistit pa provat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobrodošao na PCE forum. Bilo bi dobro kad bi pročitao pravila foruma i detaljno napisao koja je konfa u pitanju. http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Amd Athlon 2600+ 1.92Ghz 1.5 GB Rama 5 HDD-a Ati Radeon 9600 XT 256MB Itd...ne vidim razlog za ovim al dobro kad već pitate... ![]() Zadnje izmijenjeno od: supertovar. 14.06.2007. u 00:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa upravo u tome si "povrijedio" pravila što kad postaš problem trebaš cijelu konfiguraciju navest, stavit u potpis ili u "moj komp" sa strane ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|