|
![]() |
#3721 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Star Trek rules ipak je to jedan od najboljih serijala ikad snimljenih, po meni, BSG je ok, a ove ostale serije me niti baš preveč ne zanimaju ST je ST. Kaj bi čovek dao da ima jednu deltu onak u garaži ili holoodek u kući, pa raplikator, a kad se pogleda kolko teh. iz ST je našlo primjenu u stvarnosti možda bude i ovo jednog dana.
![]() |
#3722 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa ono, meni je okk, nemrem reci da me odusevilo beyond pameti, al imaju dobre fore, skecheve, parodija su na sve SF serije. Humor je odlican, crn, brutalan... pogle koju epizodu pa vidi sam... http://youtube.com/watch?v=8PX-XLFQ7uA
![]() |
#3723 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
imena nekih likova seu mnogo slicna s nekim USA aktualnim predsjetnikom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ma nekuzite uopce poantu... poanta je da je dominion napao federaciju. a u federaciji su i drugi narodi tipa vulkanci, andorijanci itd nevazno pitanje je ako su oni napali FEDERACIJU zasto nijedan drugi brod osim klingonaca i ljudi se nije borio ? mislim onak wtf ako je deep space9 za sebe molio bi da to navedu i onda da to nepovezuju sa startrekom... inace totalne nelogicnosti su u ovome ds9 i moram priznati da je jedno od vecih govana u startreku,
![]() |
#3725 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
eh kao i mnogo toga jednostavno bi im bilo preskupo da su stavili jos nekoliko razlicith vrsta iz federacije, osim sto bi trebali kostime srediti tu su jos i razliciti brodovi njihovi interijeri,,,,,,, a klinkonci i njihove pile su imali vec od prijasnjih serija/filmova,,,,,, trebalo ih je samo malo doraditi i "today is a god day to die" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
argh ... ovaj put nisam zaspal .. pogledal sve do kraja makar je trajalo duže nego obično ... mora do to toga kaj je bilo zanimljivo ... sad nestrpljivo čekam sljedeču sreduuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]()
![]() |
#3727 |
Premium
|
Da ko da su bile dvije hepizode spojene u jednu. Neg ja sam se pribojavo, da je to HRT-ovo maslo, kao otkupili su do tud, i sad ce po dobrom starom obicaju prekinut ekraniziranje, jer nemaju dalje serija, a nas ostavili o niti. Pa sam iso provjerit za sljedecu srijedu, te na moju radost pise Galactica 3, epizoda 1, znaci nastavljamo, izgleda da su ipak sve kupili... BTW Blatar je oveci papak, bas mi se gadi lik...
![]() |
#3731 |
Premium
|
Belj, e se to meni cini, il je hrt shebo jednu epizodu BSG-a vjerovatno mi se cini... enivej gaus mi je jos ljigaviji...
![]() |
#3732 | ||
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() a ostali narodi su većinom mirovno koordinirani,to tie ko eu,uzimaš sve pare i stavljaš u jednu stvar,no za razliku od eu ovo bar ima TRUNKA ***ENOG SMISLA Star Trek rules ipak je to jedan od najboljih serijala ikad snimljenih, po meni, BSG je ok, a ove ostale serije me niti baš preveč ne zanimaju ST je ST. Citiraj:
dovoljno je reći,holo žene nemru zatrudnit ![]() ![]() ![]() još da si isprogramiram jessicu albu gimnastičarku i stavim je na nimpho mod...zabavi nikad kraja ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Za početak ću stavit ovdje a ne pod igre, da li je netko probao BSG: Fleet Commander?
![]() |
#3734 |
Magister Mundi sum!
|
hmm .. nisam tu igricu sprobal .. nego kaj se tice toga da je HRT jenu epizodu "NE" prikazal .. dela se o epizodi Battlestar Galactica The Resistance .. probajte to najti na torentima ili negde .. ja sam dobil doma na cd-u .. svega 380 mb .. pa ak ima zainteresiranih i ak ne najdete morem uploudati nekam ... unutra je objasnjeno zakej ovaj ostal bez oka .. zakej se je onaj javil za samoubilacki napad i slicno .. ![]()
![]() |
#3735 |
Premium
|
Jucer bas bjeshe napeto na kraju... Sam smradi iz HRTa su odlucili premjestiti u jos nepogodniji termin, u Nedelju u 9, u JUTRO!!!!!! ...gamad...
![]() |
#3737 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#3739 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#3740 |
Premium
|
pi** fuc*** mate*** ***** im pas ma*** ja nisam zaboravil, al ko za vraga mi nie bilo struje skroz do 3 popodne, grrrr jos je bila napeta epizoda jos od zadnji put, pa grrrr ![]() torents here I go
![]() |
#3742 |
Magister Mundi sum!
|
ja sam mislil da bu to tek od sljedeceg tjedna u nedelju .. tj da nebu vec ovu nedelju međutim da je bilo normalno u sredu ... mislim .. argh ... da sam bar propustil kakav sapunasti dio .. ali njet .. moram baš ekšn & demlišn propustiti ![]()
![]() |
#3744 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3745 | |
Premium
|
Citiraj:
a i Federacija, ima pravila da ne koriste tudju tehnologiju vec samo onu koji oni razviju, il tak nekak....
![]() |
![]() |
#3746 | |
Guest
|
Citiraj:
Federacija koristi tehnologiju koja joj je dostupna, isto kao i svi ostali. Nebi ja mjesao tu puno Archera i ono kaj je tamo bilo. Nekak se povodim cinjenicom da je za vrijeme tvorca ST-a snimljen TOS i pocetak TNG-a. Ovo poslije mi je idi mi, dodji mi... |
|
![]() |
![]() |
#3747 |
Magister Mundi sum!
|
Bili su par put prikazani vulkansi i andorijski brodovi .. ali oba dvje rase ih imaju jako malo ... i federacija ima puno jace brodove od njihovih ( jedino je arčerov enterparadajz bil slabiji )
![]() |
#3749 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3750 |
Pink Floyd fan
|
S jedne strane mi je žao, a sa druge možda i bolje. Serija je čist ok, čak jedna od boljih SF serija, meni bolja od ST-a pogotovo zadnjih sezona. Da ju krenu iskorištavati i rastezati u nedogled, pala bi kvaliteta (već je pala u trećoj sezoni) i gledanost, te bi ju pamtili po tim zadnjim epizodama. Ovako ćemo je pamtiti kao izvrsnu seriju. Dobar primjer je Dosje X, ako se sjećate prve sezone, svaka epizoda je bila vau. Kasnije sezone su postale toliko loše da ih nisam uopće gledao. Treba znati (imati muda) otići na vrhuncu.
![]() |
|
|