|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
959NF crvena boja blijedi
učinilo mi se da su mi ikonice u taskbaru nekako blijede... i evo, rezultat nokia monitor testa kaže ovako http://img166.imageshack.us/img166/6820/p1010062iv3.jpg (sorry nemam thumb) plava boja je isto izblijedjela ali malo malo... zelena je ok. u čemu je problem? pomislio sam da nije problem u starom 15'' monitoru koji je stajao u blizini ovog, ali taj nije radio više od 8 mjeseci... p.s. nemojte da vas blic zbuni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi li ga probao degausati? Možda to makne ove flekice sa rubova ekrana... Moguće je i da ti je ekran na izdahu. I ovime ti pokušava reći: "Počni skupljati pare za novi monitor." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pomoglo je, hvala obojici! ![]() ![]() Monitor nije toliko star i još je pod garancijom ali mislim da bi mi cijedili mast da ga reklamiram... naravno da nema više ovih na skladištu ![]() p.s. zbog čega se to dogodi? ne sjećam se da je bio bilo koji električni uređaj u blizini... prastari mali zvučnici su preslabi da utječu na išta, mobitel, i stari CRT koji nije radio |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Zbog nekakvog EM polja. Eh, sada čime je ono uzrokovano...tko zna. Primio si SMS dok je mobitel bio u blizini monitora...upalio neki el. uređaj u blizini monitora...tako nešto. Možda nisi odmah ni išao za time da je nastala promjena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|