|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Zašto dovraga pucketaju?Lud sam više..help!!
Dakle radi se o zvučnicima Logitech X530,kupljenim 4.5.2007. u linksu,Zagreb. Spojeni su uredno na PCI zvučnu,Creative labs Xfi Xtreme Gamer,i sve bi bilo divno i krasno,da random orderom ne opale takav krc da mi uši probuše..ne moram svirati mp3ce,igrati igre,čak ništa ne raditi..samo dok stoje upaljeni u XP,opale svako malo krc..i to onako,fino..ne znam u čemu je problem,prije njih sam na Gameru imao spojene X220 Logitech i takvih problema nije bilo.. Imam jasno garanciju,24mj.,kutiju i full bundle u slučaju reklamacije u linksu..ne znam šta bi moglo biti..može li me netko savjetovati.. Line in je na mute..i sve ostalo što bi eventualno moglo uzrokovati smetnje..ne znam da li sam dobro disableao onboard..jel dovoljno staviti na Disabled,ili moram i one portove sve pogasiti,game port,irq za ovo,ono.. Kako rekoh,garancija je tu,to u linksu ne bi trebalo biti problem..samo je trapaža malo,zbog veličine kutije,ali snaći ću se..pomagajte molim! thedream ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
To su radili i moji Z-640 dok su bili spojeni na on-board Realtek ALC655 na staroj EPoX-ici. Nikad nisam nasao u cemu je bio problem, samo znam da kad sam upiknuo AudigySE i spojio na nju - taj problem vise nije postojao! Sada mi ista AudigySE radi na ASRock 4CoreDual-VSTA i nema pucanja, isto tako nema pucanja ni kad su zvucnici spojeni na ALC888 na ovoj ploči... Uglavnom, znam da je iritirajuće, pogotovo kad su spojeni na skupu zvučnu zbog kvalitete zvuka..a na kraju si dobio kristalno čisti zvuk uz zvukove gričkog topa ![]() Eto... znam da nisam pomogao, ali bar znaš da nisi jedini koji ima/je imao taj problem
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma znaš kako je..zvučnici 550kn,zvučna 800kn skoro,pa sam očekivao ipak da se takvo što Creativeu i Logitechu ne događa..evo malo sam BIOS preuredio, ne samo disabled na onboard sound,nego i midi,game port i ostale adrese i irq, valjda od onboarda..i zasad krckanja nema..zanimljivo vidiš,ja sam imao Logitech X220,spojen na Realtek onboard ALC850 i nikad nisam imao ni krc,je li,od krčenja.. ![]() ![]() Pomalo stupidno ![]() ![]() ![]() Enivej hvala na pomoći.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|