|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Riknula kasda ,savjetujte zamjenu
Eto riknulo mi cudo od kasde(grom) a posto mi je istekla garancija u 3mj. reko barba iz T-Coma da si moram kupit drugi. E pa kasda mi je dosada bila u ruter modu i to mi je pasalo zbog stare koja ima svoj komp pa da moze na net bez da ja palim svoj. Pa ako mi mozete preporuciti neki bestbuy modem i ruter,gledo sam ovo cinimise najjeftinije http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=38652 iz linksa mi je sve nekako skupo gledam nekih max 350 -400kn. Pa ako se nemoze i za te novce dobit neki combo onda moze samo modem . Hvala. ![]()
![]() |
#2 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Pročitaj koji review na netu... ![]() Ovaj što si sam predložio nije naoko loš. Siguran sam da će udovoljiti sve kućne potrebe. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
rabljeni zyxel/elcon za 50-100kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo nabavio sam siemens stari ethernet koji se moze staviti u ruter mod(PCE), no tu problemima nije kraj kada sam spojio lan kabel sa modemom i kompom, stalno mi pise "cable unpluged" i fkors crveni krizic. Probao sam 3 kabela stalno isto,reinstaliro mreznu(u device manageru radi normalno),pucam po savovima nije valjda da mi je mrezna rikla od groma? Evo sad reinstaliravam win nanovo(zadnja nada). I jos1 stvar,kad sam spojio modem kod stare na laptop sve se uredno spaja ali pise "limited or no connectivity" stavio sam ip na automatic.
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
hmm, nisi falio sa tim siemensom, i ja ga imam, i nije mi blesirao niti jednom, vec je duugo u route modu...da ti nije mrezna na kompu u banani- pod uvjetom da si koristio iste kablove na laptopu i kompu.. edit: cak, da dobijem dobru ponudu bi kupio jos jednog, da imam za rezevru, ili da na poslu zamijeni onu kasdu koja stalno steka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Update: Evo modem uredno radi na laptopu od stare,sve 5,no ocito da mi je mrezna rikla,(3 kabela sam probo,lap radi moj komp ne) ali nije mi jasno zasto onda ne pise u device manageru da neradi nego je sve uredno instalirano, Kod instalacije win 2put mi je komp zablokiro kad pise jos 10min do kraja instalacije ,a prije toga 1min izbacio se neki dos crni ekran i nesto je pisalo, ovo mi se prvi put desilo je zna tko o cemu se radi? Jos mi samo fali da mi je i ploca pocela rikavat, Tnx za IP savjet. Edit: Mrezna je integrirana ![]()
Zadnje izmijenjeno od: DoDo. 31.05.2007. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Probaj prebacit mreznu u drugi slot. Ja sam poludio dok nisam narikto d ami kod tate na kompu radi net s Kasdom. Isprobao sam sve dok se nisam sjetio prebacit mreznu u drugi slot i otad radi ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj nabaviti PCI mrežnu i ubost je u komp i onda na nju spojiti siemensa. Možda ipak nije integrirka u pitanju.
![]() |
#10 | |
Devil
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
ukoliko je kasda riknula od groma, moguce je da je i mrezna otisla. a posto je integrirana onda je sve moguce. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam ako će ti priznati udar groma kao uzrok kvara. Bolje da ge ne spominješ. Ili reci da nemaš pojma šta je i zašto riknulo, ali da tebi mrežna ne radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|