|
![]() |
#9481 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja doletio doma sa broda, zena pece pizzu, zippo se oblokava kokakolom i gledamo tekmu lagano...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9482 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#9483 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9484 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Lukavi kapetan propale, potonule podmornice ![]() Skuzio je da sam zedan ko pas pa me stalno nalivao cocacolom. Napuhnuo sam se ko krava od nje i kad je pizza bila gotova nisam vise mogao jesti ![]() ![]() sad sam za veceru "morao" baciti u sebe Dukatovo kiseli mlijeko ali ona j****a cocacola ne da jos uvijek vise od toga grrrrrrrrr. Ceka me duga cocacola noc - napuhan, gladan i stalno na relaciji krevet-wc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9485 |
Super Moderators
|
Tak ti i treba kad se naljevaš colom... ![]()
![]() |
#9486 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 24.05.2007. u 03:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9487 |
Super Moderators
|
Mislio sam danas umlatit ružnog glavonošca i ispeć sa mladim krimpačem ali mi se neda ![]() Prevruće je za takve egzibicije. Tako da budem sir, vrhnje i malo "adidasa" ![]() Koju hladnu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9488 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Nek je spam, ali ne bogohulite sa mikrovalnom! To je neobični stroj koji služi za podgrijavanje fast-food-a. Nikako za pripremanje normalne hrane! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9489 |
Super Moderators
|
Stari Žderonja Tor se danas ženi pa mu Ždere ovim putem žele izraziti saučešće i solidarnost ![]() (Čitaj-ko ga je*e, zakaj bi mu bilo bolje nego nama ![]() Stari-čestitamo, bilo je i vrijeme da se predaš. Vidimo se na čobancu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9490 | |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sve pohvale kuharu Cheffu!! Vino stize iduci tjedan......
![]() |
![]() |
#9491 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A Tooor... Ranije si neš reko "mršavi Žderonja", pa sam mislila da je riječ o Raku ![]() Sve najbolje Tor, ziher je hića kad je svadba u petak ![]() ![]() Danas žene jedu ostatke krastavac ćušpajza + pljeskavice, a muški rižu i meso od danas. Omastila sam brk s jednim prefinim čvarcima ujutro, prefino. Čvarci ftw kako bi rekli, jel. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9492 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Koja slucajnost - i ja sam danas jeo krastavce-cuspajz, ali s krmichima na naglo... Toru sve najbolje i da se danaas dobro naZdere! ![]() P.S. U petak se samo cigani zene... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9493 |
PizzoZder
|
Ma Tor nema pojma.... ![]() Veceras sam se nazderao neke slovenske bijele palente i srneceg gulasha, ko bachvica sam sad. zzzzzzzz
![]() |
![]() |
![]() |
#9495 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja bio u Slo na roštilju i maloprije sam se vratio. @black35 Vino je bilo odlično i popilo se je do zadnje kapi. Žene su bile oduševljene sa Frankovkom i šalju ti veliku pusu. Tako ti je to kad žene piju. ![]() @Mitzek Mobitel mi je bio u autu i tek sam oko pola jedanaest vidio da si me zvao. Nazvat ću te sutra. @Tor Rudarski pozdrav. SRETNO. ![]()
![]() |
#9496 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
buljo@ uvjerio sam se da mozes pojest!! i to dosta, samo na tebi se to ne vidi, kao da si iza sebe bacio. amd@ najbitnije da su zene zadovoljne! u ponedjeljak se vracam nazad i donosim novu posiljku....
![]() |
#9497 |
Super Moderators
|
Ubilo me ovo vrijeme...dovukao doma kobase, vratinu, carsko, prsica i jetrica za roštilj i ne da mi se ...nemam teka ![]()
![]() |
#9499 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9501 |
PizzoZder
|
BUMP ![]() Upravo sam smazao jedno cca 1 kg sladoleda, stracciatella, mmmmm..
![]() |
![]() |
![]() |
#9502 |
Super Moderators
|
Ajd, malo je zahladilo pa mi se vratio apetit ![]() Ali sad imam drugih problema, jednu od najvećih nočnih mora pravog Ždere... Počeo mi je rikavat jedan od najvrijednih komada hardwarea u kući-frižider. Krasan primjerak *MINSK* frića proizvedenog u Ukrajini sa Končarovim djelovima ![]() Sa suzom u oku se sjećam 93-će kad sam ga dovukao iz techno-megastorea Trudbenik Zelina....sve me herc stisne kad se sjetim koliko je fine papice (i hladne Žuje) prošlo kroz njega... Moral bum večeras maznut ostatak adidas špekine, nema smisla da se pokvari ako siroče otegne papke do kraja ![]() Ne znam gdje uopće naći djelove za tako "mlad" frić? ![]()
![]() |
#9503 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9504 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#9505 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Eh, eto oženilo me, no najeo se jesam ako niš drugo. Klopa je bila ***ačka, srneći medaljoni, punjena teleća prsa, lungić...ubio se ko vol. Zahvaljujem svima na izrazima sućuti ![]() A Jelc, mogao si i obnovit hardver, pa gdje ćeš trpat hranu u tak stari case? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9506 |
Super Moderators
|
Dobar hardware se ne baca tek-tako ![]() Upravo se raspitujem za dijelove.
![]() |
#9507 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Najgore je prošlo, ali sad ćeš vidjeti šta Borg radi i kako će te asimilirati. Svaki otpor je uzaludan. ![]()
![]() |
![]() |
#9508 |
prcknedl
|
Jucer sam jeo u drustvenoj prehrani HEP-a u Gundulicevoj. Nikad vise. Odvratno. Cisto da znate gdje NE jesti. Kaj se frizidera tice - probaj naci Obodina rabljenog. Imam jednog doma i jednog na vikendici, oba su odavno punoljetni i rade ko urica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9509 |
Super Moderators
|
A fak, motor i punjenje+rad kakvih 800-900 krznaša... Za soma i pol kupim novog. Osim ako nije termostat od 10€ ili relej-to bi mogao i sam promjenit. Danas pire-krumpač i pileća jetrica i srčeka (onak na saft, kakti lovački sa špekom) Sve si žena i ja gruntamo kak već dugo nismo radili pizzu, mogla bi sutra opast jedna ![]()
![]() |
#9510 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Najbolji dućan s dijelovima za bijelu tehniku je na zagorskoj, tam negdi prije diskonta24 kad ideš prema zapadu. Nemam pojma kak se dućan zove. Ali moraš znati dijagnosticirati kvar i kupiti samo ono kaj ti treba, tek tak ti se popravak isplati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|