|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa ljudi sta ste mislili ![]() @Jelc: 75C puno? ![]() ![]() BTW prije nego sam nabacio VF700, istestirao sam referentni coler. Sto rec, u 2D-u se poprilicno cuje (kao VF700 na 2000rpm), dok je u 3D-u doslovce fen za kosu. ![]() Nemam pojma, pogledat cu jel Zalman dobro sjeo, na brzinu sam ga namontirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Staviš pastu na GPU, la-ga-no pritežeš šarafe dok ne počnu pružati otpor. Onda po pola okretaja jedan pa drugi---i tako dok nije stegnuto. Budući da su samo dva šarafa jako je bitno polako zatezati da pritisak bude ravnomjeran.
![]() |
#33 |
Premium
|
Da, danas sam skinuo zalmana i stavio ga ponovno. Bas tako, mic po mic s jedne i druge strane ![]() BTW i prvi put kad sam stavio pasta se bila lijepo razmazala po GPU, a i sad je temp ostala ista. 75C pod full opterecenjem, u igrama nesto manje. Nego nije mi problem ni odvrnut na 12V kad se igram. Fanmate sam svakako provukao izvan kucista. ![]() Na koncu, sigurno ne pomaze sto je jedan jedini vent u kucistu GT na 800rpm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Ipak sam promijenio vent. Nisam ga lijepio nego ucvrstio nekakvim zicama. Vent je AC TC Pro, kojem sam prespojio pozistor tako da sad na 12V daje 2500-2600rpm. ![]() ![]() Iako sam mislio da se ne isplati mijenjat vent, sad vidim da sam bio u krivu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ajd zaljepi kakvu sliku toga svega sto si radio... ako vec nisi :P
![]() |
#36 |
Premium