|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Gašenje
Ma moj problem je u tome što kad prvi put upalim računalo i dignu se windowsi čim hoču otvoriti neki program odmah mi se restartira računalo i ponovo kada uđe windowse dobijem onu lijepu porukicu od Microsofta da se sistem oporavio od "teškog" errora.I to mi se događa u 99% slučajeva kada upalim računalo ,zna tko rješenje?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Gašenje
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Za početak isključi da ti se komp restarta u slučaju greške. Ak neznaš gdje, desni klik na my comp, advanced, startup. Bilo bi dobro da staviš SP1 ak več nisi. Pogledaj memoriju, možda su ti postavke preagresivne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Postavke od memorije su default,a SP1 mi neče da instalira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zasto ti nece instalirat SP1?Jel imas original windowse.Ako nemas onda ti nece zbog cd keya.Dalje necu zbog svima nam dragih moderatora.
![]() |
#6 |
Premium
|
Promjenio sam id i opet mi ih nije htjeo instalirati. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 23.12.2003. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Tise malo netko ce te čut.Jesi siguran da si sve dobro napravio.Mislim jesi stavio 20dg maslaca umjesto 5? ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
ma sto posto po receptu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
eheh
Vjerovatno si pokupio onaj MS Blast virus.koji ti restartuje racunar kad god mu se digne... Ako je to u pitanju rjesenje je sljedece: na microsoftovoj stranici nadjet patch za to i skines ga i instaliras... A to sto ne mozes instalirat SP1 je sigurno sto nisi aktivirao windows... da bi to uradio ides sljedece: 1.ides ''run'' pa tu upisi ''regedit'' , e onda odes na HKey local machine pa na softver pa na microsoft pa na windows NT pa na current events e ti ces otvorit i umjesto 97 upisi 98. e kad to uradis onda odes na ''run'' pa na c:\windows\pa na itd neznam napamet al svakako ces rjesenje naci negdje.moras imati onaj mali program za aktiviranje cd key-a.ja ga imam pod imenom mi je ''windows aktivacija'' pa et kad budes sta skidao sa pomoćću kazza-e onda trazi ovaj fail.vjerovatno ces ga naci.moj nic tamo je inzinjer@kazza... UF uf , toliko toga al nista ne rece...
![]() |
#10 |
Premium
|
ma aktiviro sam windowse ali kod inst, sp1 javi data error |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|