|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
hamachi - problem
ja i par frendova odlučili smo igrati igre preko hamachi, svi smo instalirali, hamachi, napravili smo svoj privatni server, ali ne prepoznaje nas u igrici, ili nas ponekad prepozna ali koći i izbacuje iz igre. pa ako netko zna kako podesiti postavke kako pi se prepoznali i igrali, molim odgovore |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemaš baš puno zezanja oko postavki. Glavno ti je da obavezno svi isključite firewall i da igru hosta onaj s najvećim uploadom. Također neke igre rade bolje, neke lošije preko hamachija, a neke uopće ne. Bilo bi lakše da si rekao što igrate.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
igramo bf2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A cuj neke igra ne rade na hamaciju npr carbon nam nikad nije proradio meni i frendovima al npr neke igre rade predobro s solidnim pingom cs, cod, generals itd. Trenutno nemam Bf2 da probam i vidim jel bi radio al kad nabavim bum probo pa javim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
jedno pitanje vezano uz call of duty i hamachi. kad radim server, u start new server imam stavku dedicated. jel ona treba bit na NO, INTERNET ili LAN? negdje sam čitao da treba stavit na LAN al me istog trena baca van iz igre i otvara mi CoD console prozorčić.
![]() |
#7 |
Premium
|
e a jel možeš reć odgovor to i mene zanima isto mi baca konzolu tu i nemožemo igrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Kada napravis dedicated server onda ne mozes igrati na tom kompu (on sluzi samo kao server i nista vise) i u teoriji bi ping trebao biti manji mada ja to nisam bas primjetio (mozda se primjeti kod sporijih konekcija), znaci iskljuciti (jedino ako nemate koji komp viska ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
ma ne brinite se nista, hmachi u zadnje vrijeme steka za umrjeti.. ako ne stavis premium verziju skoro pa da nemozes nista ni raditi kako spada |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nije istina da nemozes igrat, imam vlastiti CoD2 Dedicated Server kojeg palim po potrebi i nakon sto se on podigne u konzoli, ulazim na njega preko istog kompa i sve radi, naravno ping je 0 iako tamo zna pokazivat i 15-30.
![]() |
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislio sam da će sve funkcionirat al nemrem haklat CoD s frendom u hamachiu. Hamachi je ovaj zadnji, 1.0.2.1. Kreiro network, dodijelio password i frend se konekta i uredno ga vidim. Chat radi, sve pet. Onda lijepo dignem CoD, i sad mi po ovim screenshotovima recite jel sve ok. http://img187.imageshack.us/img187/655/evreux1ah6.jpg http://img209.imageshack.us/img209/1359/evreux2zo5.jpg Frend si namjesti source - local kao na screenshotu http://img209.imageshack.us/img209/5251/evreux3tx7.jpg al me ne vidi. I jedan i drugi imamo uredno updateano na 1.5, različiti cd-keyevi. WTF?
![]() |
#13 |
Registered User
|
mislim da bi ti moga problem bit cak i u tome ako ti i prijatelj nemate downloadane iste mape ........(meni je bilo) ..............zato kreiraj server sa mapom koju on sigurno ima i onda pokušaj........ .....a sta se tice ove console..........kad kreiram server mene vrati u console ali ja samo opet uđem na ikonu cod-a a console ostavim upaljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Gong_2 Izmjeni malo to sto si napiso da ne bi dobio bananu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|