|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Siemens C-010-I kao router
Godinama vec koristim ovaj modem samo kao modem. No, sada dobih potrebu spojiti jos jedan komp i pokusao sam to malo cudo prebaciti u route mode. Vec se 2 sata za***avam s time i nije mi jasno zasto me za***ava nesto sto svima radi bez problema... ![]() Dakle, napravio sam sve po svim mogucim uputama koje sam uspio naci (clanak na PCE, Carnetov PDF te Buddhina uputstva). No, ovo nikako ne zeli raditi... Jednostavno se ne spaja i ne dodijeljuje WAN IP... Evo kopi pejst loga... mozda netko nesto uoci... Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kada ga iskonfiguriraš, jednostavno ga ugasi, pričekaj malo i ponovno upali. To je znalo funkcionirati. Inače je jedan od najboljih uređaja u povijesti T-com ADSL-a, ali se nekada zna izblesirati, pogotovo prilikom konfiguracije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
moj nije htio profunkcionirati isto apsolutno nikako pa sam si nabavio ruter jer vise nisam imao snage za za***anciju s njim također sam isprobao sve a modem ne bi dao ni za što koliko mi je dobar... Zapravo ja sam svoj natjerao da radi kao ruter ali nije bas slusao najbolje jer na jednom racunalu je sve radilo kako treba a na drugom je neke stranice htio otvoriti neke nije, i slicno.... Ne sjecam se sad tocno koje testove mi nije prosao ali ima negdje na forumu Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 01.04.2007. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Zanimljivo... Ostavio sam ga onako i otisao spavati... I tokom "noci" se spojio... Trebale su mu samo 54 minute... ![]() Jos cu malo prckati po njemu... ali nekako mi se ne da cekati sat vremena svaki put... Evo nastavak loga... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ej.. imam isti problem kao i ti... da li bi mogao postati kako si ti konfigurirao svoj modem.. ovo je moj log Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Prvi put mu je trebalo sat vremena na se spoji, ali nakon toga sve radi super... sada se (nakon nestanka struje) spaja u roku jedne minute... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
ja ga isto imam...radio ko sat nekoliko mjeseci, a onda je počeo fantazirati... u biti kad je sam radio reconnect sve je islo kako treba...problemi su nastajali kad bi se prisilno prekinio dsl.....da skratim...bez ikakvog pravila radio malo kako treba, pa malo nikako--- riješenje - canyon router i piči dalje....sad je optima ona koja pravi probleme, ali i za nju ima lijeka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|