|
![]() |
#1 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Artifakti.. S.O.S.
Heh radi se o grafi iz potpisa...... Pocelo se dogadati prije mjesec dva, igrao sam Call of Duty 2 u dx7 cijelo vrijeme prebacio u dx9 i nakon prve mape kad sam usao na drugu samo se crte pocele pojavljivati pa njemci u bijeli odijelima nisu bili bijeli nego florescent ljubicasti.. Reinsralirao drivere 5 puta nove stare cak i sa cd-a sto sam dobio uz grafulju.. nista opet isto... Probao dx9 novi 3 puta isto se sranj... javlja, nakraju nove win stavio i opet po starome samo sto mi se sad to pocelo cesce javljati i u drugim igrama do sad je bilo samo u COD-u..... (npr, malo u ANNO 1702, Lost planet dx9) Mislio sam mozda je do tem ali ona ne prelazi GPU1 80, GPU2 90 nakon 3 sata igranja.... Bila je clockana preko Rive prije 4 mj. ali sam vratio na default.... Pa neznam sto bi moglo biti vise..... Pomoc??' Bio bih zahvalan...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Probaj spustit taktove, možda je do meme...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Probaj spustiti memoriju, ali moja topla preporuka je da ju nosiš na garanciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
P.E.B.K.A.C.
|
Jao jao jao .... toga sam se i bojao... a u servisu su spori kao puzevi... biti bez kompa tjedan dana.... pih... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa zamoli gospodu u servisu da ti daju nešto u zamjenu, dok ne riješe stvar sa tvojom grafom. Inače mogao si probati ubosti neku drugu grafičku, čisto da se uvjeriš da je problem u njoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|