|
![]() |
#1 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
AbitF-I90HD+HR-05 ili slično
Dakle zanima me jel može HR-05 gore ili tak nešt slično.Evo slike ![]() Taj pasivac gore se dost grije a i smeta mi freezeru tak da sam morao malo jedan listić gore povući.Ništ strašno samo se dodiruje sa tim pasivcem pa mislim da se i više grije nego što bi trebao pa da to rješimo me zanima oće se moći gore puknit HR-05 ili slično+freezer.Grafa mi nije bitna jer je na ploči integrirana tak da bi mogo i HR-05 SLI,e sad neznam što se montiranja tiče oće to moći ili ne pa ak netko može bolje pogledat sliku pa reći.Thx ![]()
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da bi to išlo...još bolje bi bilo da ideš na HR05-SLI pa ga okreneš prema dolje, jer ti je grafa ionako interirana, pa neće smetati PCI-E utoru... A pošto rupe oko čipseta imaš (barem tako vidim na slici), nema problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da bi gore bez problema mogao ići obični HR-05, ali za svaki slučaj, bilo bi dobro u milimetar sve izmjeriti. Ako taj ne stane, ide SLI verzija jer se ona može okretati kako hoćeš. Pico, daj si sredi taj sig, nemaš više 8800GTS i Raptora, konačno... ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |